Toiletten

De merken Luca Varess, Linie, House of Ascott, Duravit, Geberit en Villeroy & Boch bieden een ruim assortiment aan toiletten, in staande of hangende versie. Afhankelijk van uw wensen en budget, kiest u voor een luxe wc-bril, al dan niet soft close, een plaatsbesparend toilet, al dan niet met afklikbare wc-bril en/of smart flush zonder spoelrand.

Bekijk alle toiletten

https://www.x2o.be/nl/badkamer...Nieuw toilet nodig? Bij X2O zit je goed!

Een toilet gaat gemiddeld vijftien tot twintig jaar mee. Is jouw toilet ongeveer vijftien tot twintig jaar oud? Dan is de kans groot dat deze langzaam maar zeker gaat slijten. In dit geval is het verstandig om het toilet te vervangen. Zo voorkom je verdere schade, bijvoorbeeld door lekkages in de toiletruimte.

Een toilet kopen: waar moet je op letten?

Er zijn enkele zaken waar je op moet letten bij een wc kopen:

  • Het model. Ga je voor een staand of een hangend model? Let op: voor een hang wc heb je een inbouwreservoir en duwplaat nodig.
  • De spoelrand. Er zijn verschillende soorten spoelranden.
  • Het design. Ga je voor modern, traditioneel of klassiek? Je kunt tegenwoordig zelfs een trendy zwart toilet kopen!

Een toilet kopen: hangend of staand?

Vroeger kochten de meeste mensen een staand toilet. Een staand toilet heeft een klassieke en traditionele uitstraling. Toch kiezen de meeste mensen vandaag de dag voor een hangtoilet. Waarom? Een hangend toilet zorgt ervoor dat je toiletruimte groter lijkt, maakt het gemakkelijk om onder het toilet te reinigen en kan op een hoogte naar wens opgehangen worden. Dit maakt een ophang wc Geberit ook geschikt voor kleine of grote mensen.

Verschillende soorten spoelranden

Traditionele toiletten hebben een standaard spoelrand. Dit is een vrij brede spoelrand, waar je gemakkelijk met de wc-borstel onder kunt komen. Moderne toiletten hebben vaker een dunne spoelrand of een randloos spoelsysteem.

Een dunne spoelrand geeft het toilet een strakke en moderne uitstraling. Een bijkomend voordeel van een randloos spoelsysteem, is dat je hier niet onder hoeft te poetsen. Dit maakt het gemakkelijker om je toilet te reinigen.

Gemakkelijk schoonmaken met de easy clean zitting

Je nieuwe toilet gemakkelijk schoonhouden? Kies dan voor een model met easy clean zitting. Deze zitting kun je eenvoudig en snel verwijderen. Nu kun je het inbouw toilet helemaal reinigen, zonder dat de zitting en de bijbehorende schroeven in de weg zitten.

Toilet kopen?

Wij vinden het belangrijk dat je 100 procent tevreden bent met jouw aankoop. Daarom verkopen we vele verschillende toiletten. Zo is er voor ieder wat wils!

Bij X2O kopen kun je niet alleen je favoriete model, spoelrand en design kiezen, maar bepaal je ook zelf je kleur. Vind je een zwarte wc mooi? Dan koop je gewoon een zwarte hang wc bij X2O. Liever een klassiek toilet? Ga dan voor een klassieke Geberit wc in de kleur wit.

In onze online shop vind je wc’s van diverse merken. Denk hierbij aan House of Ascott, Linie, Luca Varess en Villeroy & Boch. Ook voor een Lavabo toilet of Geberit toilet, ben je bij ons aan het juiste adres.

X2O: ook voor meubelsets en accessoires

Is niet alleen je toilet, maar je volledige toiletruimte toe aan een make-over? Bekijk dan zeker ook eens onze toiletmeubelen, bidets, kolomkasten, waskommen en wastafels. Je kunt jouw toiletruimte verder aankleden met onze accessoires. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe wc bril kopen? Bekijk dan onze toiletaccessoires eens. Je komt gegarandeerd een geschikt model tegen voor jouw wc.