Inloopdouches

Kiest u voor een inloopdouche van Linie, dan koopt u met een beperkt budget een erg stijlvolle inloopdouche. Met het Balmani inloopdouchesysteem kiest u voor een geheel persoonlijk doucheontwerp. Stel uw droomdouche samen door à la carte profielen, glasafwerking en afmetingen te combineren.

Bekijk alle inloopdouches

Creëer het wellness gevoel in huis met een inloopdouche

Om een wellness gevoel in huis te creëren, heb je helemaal geen grote badkamer nodig. Een inloopdouche geeft je badkamer namelijk een echte wellness sfeer, zonder veel ruimte in beslag te nemen. En omdat wij vele verschillende inloopdouches in ons assortiment hebben, vind je altijd wel een inloopdouchecabine die perfect aan jouw wensen, eisen en verwachtingen voldoet.

Bepaal zelf je opstelling

Iedere badkamer is anders. In de ene badkamer staat een douche in de hoek geweldig. In een andere badkamer kan een douche met muuropstelling juist weer beter uitkomen. Wij vinden het belangrijk dat jouw nieuwe douche perfect bij je badkamer past. Daarom verkopen we vele soorten cabines. Deze worden hieronder kort beschreven.

Hoekopstelling open

Deze inloopdouchecabine wordt in de hoek geplaatst. Eén van de zijdes van de douchecabine is open. Dit betekent dat je in de douche kunt stappen zonder een deur te hoeven openen.

Hoekopstelling met vast zijpaneel

Deze inloopdouche plaats je ook in de hoek van je badkamer. De douche is uitgerust met een zijpaneel. Dit zijpaneel staat vast. Dit betekent dat je de inloopdouche met zijwand niet kan bewegen.

Hoekopstelling met beweegbaar zijpaneel

Deze instapdouche ziet er een beetje hetzelfde uit als de douche met vast zijpaneel. Het enige verschil tussen deze twee douches, is dat je het zijpaneel van deze inloopdouche wel kunt bewegen.

Hoekopstelling met deur

Vind je het prettig om jouw douche af te sluiten met een deur? Dan kun je een hoekopstelling met deur kopen. Deze inloopdouche is uitgerust met een deur, die je tijdens het douchen kunt sluiten.

Muuropstelling open

Wie zo veel mogelijk ruimtelijkheid wil creëren in de badkamer, kiest voor deze muuropstelling open variant. Deze inloopdouche wordt tegen een muur geplaatst en heeft geen deuren. De douche heeft alleen een glasplaat om te voorkomen dat het water tijdens het douchen de rest van de badkamer in komt.

Muuropstelling met vast paneel

De muuropstelling met vast paneel is een populaire inloopdouche. Zeker als je een grotere badkamer hebt, staat deze instapdouche geweldig. Houd er wel rekening mee dat de inloopdouche afmetingen wat groter zijn. In een kleinere badkamer kan deze douche wat te groot zijn.

Nisopstelling

Heb je een nis in de badkamer? Dan kun je hier je gloednieuwe douche in plaatsen. In dit geval kies je voor een inloopdouche met nisopstelling.

Budget

Niet te veel geld uitgeven aan jouw nieuwe douche? Bekijk dan onze budget varianten eens. Kies je voor een budget douche, dan heb je een prachtig exemplaar voor een lage prijs inloopdouche.

De voordelen van een inloopdouche

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun badkamer te verrijken met een mooie inloopdouche. Dit is niet zo vreemd, want deze douche heeft diverse voordelen.

Ten eerste heeft een inloopdouche een moderne en stijlvolle uitstraling. Je ziet deze douches dan ook veel terug in luxe hotels, wellness centra en ga zo maar door. Wie het ultieme wellness gevoel in zijn of haar eigen badkamer wil creëren, doet er zeker goed aan om deze luxe douche te kopen.

Daarnaast kun je deze douche helemaal naar wens ontwerpen. Wil je bijvoorbeeld een inloopdouche zwart, zodat jouw nieuwe douche perfect bij jouw zwarte badkamer past? Dan is dat geen enkel probleem. Kies je liever voor een klassieke, witte variant? Ook dan zit je goed bij X2O. Wij hebben voor ieder wat wils!

Tot slot is een inloopdouche zeer gemakkelijk te reinigen. Dit komt omdat deze douche over het algemeen veel minder kieren en gaten heeft. Zelfs een inloopdouche met deur is in een mum van tijd stralend schoon. En dit ziet er niet alleen mooier uit, maar heeft bovendien een positieve invloed op de levensduur van je douche. Een douche die goed onderhouden en gereinigd wordt, gaat namelijk veel langer mee.

Inloopdouche kopen? Bekijk ons grote aanbod

Wil jij een badkamer met inloopdouche? Neem dan een kijkje op deze pagina en bepaal wat voor soort douche het beste bij jouw badkamer past. Klik op de juiste categorie en je vindt vanzelf de perfecte douche. En heb je hulp nodig met het vinden van de perfecte douche? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!