Onze klanten getuigen

"Graag zou ik een dikke pluim willen geven aan jullie bedrijf. De website is super, feedback naar de klant toe is ongeëvenaard. Bovendien was de levering door jullie chauffeurs uitstekend. Bedankt! Het was een mooie ervaring om bij jullie online te bestellen en een super aanrader voor familie en vrienden.” -Mario Huyse (Arc Wattripont)

"Graag laat ik jullie weten dat ik zeer tevreden ben over jullie klantenservice. Ik e-mailde en telefoneerde om meer inlichtingen te krijgen en ging langs in de winkel in Zaventem. Telkens werd zeer vriendelijk onthaald en gaf het personeel mij uitstekende informatie. Bravo en vooral dank aan het personeel!” - Alexandre de Spirlet (Overijse)

"Zeer vriendelijk onthaal en praktische en goed uitgelegde informatie in de winkel van X2O in Bergen.Heel interessante prijzen. Ik kom zeker terug als ik wat nodig heb.” - Jean-Marie Louche (La Louvière)

"Gisteren ging ik naar X2O in Bergen omdat ik een vraag had over de installatie. Het advies dat ik er kreeg was heel nuttig. Ik wilde u persoonlijk laten weten dat u een uitstekende, betrouwbare en efficiënte verkoper hebt, die alles deed om mij te helpen en mij heel goede tips gaf. Ik wil hem nogmaals bedanken voor zijn geduld en zijn bereidheid om naar mij te luisteren terwijl ik hem mijn probleem uitlegde. Ik kom mijn tweede badkamer zeker bij u kopen en zal ook uw merk aanbevelen.” -Vanessa Tellier (Paturages)

“Hartelijk dank voor de interventie. Snel, efficiënt en vriendelijk. Zo kan ik jullie technieker het best omschrijven. Echt getroffen met de perfecte service die jullie bieden. Dit is echt chique! Maar ook het hulpvaardige personeel in de winkel te Brugge wil ik hierbij een pluim geven.” - Marc Stevens (Varsenare)

“De nazorg die wij hebben mogen meemaken bij X2O is de beste die we ooit ergens gekregen hebben, daarom een grote pluim en een dikke merci voor het personeel van X2O Hasselt.” - Marc Driesen (Eksel)

“Graag willen wij even benadrukken hoe tevreden we zijn over X2O Erembodegem, over de zeer correcte levering, snelle service, vriendelijkheid van de medewerkers. Toen er een probleem was met de douchewand, werd dit onmiddellijk opgelost. Van harte bedankt!” - L. Vermeiren (Wieze)

“De klant eerst” is vaak een holle slogan, maar niet bij X2O! De dienst-na-verkoop, de manier waarop was boven onze verwachting. Professioneel, snel en vriendelijk. Wij zijn een tevreden klant. Een welgemeende dikke merci!” -Frans Sanen (Halen)

“Bedankt voor de snelle service! Donderdag besteld en vandaag (maandag) al geleverd!” -Pedro Gonzalez (Mechelen)

“Onberispelijke leveringsservice, uitzonderlijke dienst-na-verkoop. Bijzonder serieus bedrijf, een aanrader.” - Rene Pattyn (Braine L’Alleud)

“Beste X2O’ers, van harte bedankt voor alle inspanningen bij de aankoop , levering en dienst-na-verkoop. Jullie zijn een voorbeeld van degelijke service en vakmanschap, alsook een aangename ploeg. Wij blijven nog vele jaren beroep doen op X2O en zijn klantvriendelijke team!”- G. Van Nerom (Roosdaal)

"Mijn felicitaties aan het team van X20 Hasselt. Wij werden zeer goed geholpen met een vlotte verkoop, persoonlijke invulling van onze behoefte (kwalitatieve badkamer binnen een beperkt budget). Daarenboven kregen we de nodige tips qua onderhoud en een duidelijke vermelding van de leveringsvoorwaarden. Proficiat met jullie professionalisme." -Cedric Devos (Sint-Truiden)

“Ik wil graag de professionaliteit, de vriendelijkheid en de behulpzaamheid van X2O Aalst in de verf zetten. Het is een echt plezier om als klant door zulke fantastische mensen geholpen te worden. Nogmaals proficiat en dank aan het ganse X20-team.” -Luc B. (Welle)