Inbouwbaden

Een inbouwbad biedt heel wat mogelijkheden. U kan het bad volledig laten integreren in uw badkamer door zijn afwerking: tegels, natuursteen, kurk, parket … Luca Varess biedt inbouwbaden aan in talrijke vormen en afmetingen.

Inbouwbad kopen? Bekijk ons grote assortiment

Veel mensen vinden het heerlijk om een bad te nemen. In bad kom je even helemaal tot rust en hierna voel je je als herboren. Wil jij ook een inbouwbad kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardige baden die je volledig kunt integreren in je badkamer door deze in te bouwen. In ons aanbod worden alleen gerenommeerde merken vertegenwoordigd, waaronder Balmani, Linie, Luca Varess en Villeroy & Boch.

Inbouwbaden in diverse afmetingen

Wij vinden het belangrijk dat jouw nieuwe bad perfect bij de rest van je badkamer past. Daarom verkopen we inbouwbaden in diverse afmetingen. Denk hierbij aan de afmetingen 120 x 70 cm, 140 x 70 cm, 150 x 70 cm, 160 x 70 cm, 170 x 70 cm, 170 x 75 cm en 170 x 80 cm. Heb je een ruime badkamer? Dan kun je ervoor kiezen om in een extra groot inbouwbad te investeren. Kies in dit geval voor afmetingen als 180 x 80 cm, 180 x 90 cm of zelfs 190 x 90 cm.

Ga je het liefst met twee personen tegelijkertijd in bad? Kies dan voor een tweepersoons bad van X2O. Het bad liever voor jou alleen? Dan volstaat een eenpersoons inbouwbad.

Kies jouw favoriete vorm

Vroeger hadden alle inbouwbaden dezelfde vorm. Tegenwoordig is dit wel anders. Je kunt nu helemaal zelf kiezen welke vorm jij mooi vindt voor jouw nieuwe inbouwbad. Wil je dat jouw bad een moderne uitstraling heeft? Kies dan voor een Squaro Edge vierkant inbouw bad van Villeroy & Boch. Vind je zachtere vormen mooier, dan kun je een ovaal inbouwbad aanschaffen.

Alleen hoogwaardige materialen

Alle baden die wij verkopen, zijn van de beste materialen gemaakt. Dit zijn zeer stevige materialen, die krasvast zijn en bovendien vele jaren mee gaan. In ons aanbod vind je bijvoorbeeld inbouwbaden van de populaire materiaalsoort acryl, maar ook van quaryl en solid surface.

Bij het aanschaffen van een inbouwbad kun je niet alleen bepalen van welke materiaalsoort deze moet zijn. Je kiest ook welke afwerking jij het mooist vindt voor jouw materiaal naar keuze. Dit kan glanzend zijn, maar ook mat.

Een mooie afwerking voor de finishing touch

Je kunt jouw inbouwbad van X2O afwerken door de badomkasting te bekleden met een materiaalsoort naar keuze. Dit kunnen standaard tegels zijn, maar ook natuursteen. Wij raden je aan om de afwerking van je inbouwbad te ‘matchen’ met de tegels in de badkamer. Met de juiste bad onderbouw geef je jouw badkamer de finishing touch.

Een badscherm of badwand plaatsen

Bij sommige baden in ons assortiment is het mogelijk om een badscherm of badwand te plaatsen. Let op: bij enkele baden is dit helaas niet mogelijk.