Badschermen

Een badscherm biedt u de mogelijkheid comfortabel te douchen in uw bad. Bij Linie en Luca Varess kan u kiezen voor een draaiend of vast model, met of zonder handdoekhouder, uiteenlopende glasafwerkingen… Alles volgens uw budget en smaak.

Luca Varess Solid badwand 80 cm
promo
Luca Varess badwand 95 cm
promo
Luca Varess Solid badwand 95 cm
promo
Luca Varess Solid badwand 80 cm
promo
Luca Varess Cyrus XXL 2P badwand 72,5+57 cm
promo
Luca Varess Cyrus 2P badwand 60+50 cm
promo
Luca Varess Solid badwand 80 cm
promo
Luca Varess Cyrus XL 2P badwand 70+50 cm
promo
Luca Varess Pure badwand 90 cm
promo
Luca Varess Cyrus + badwand 85 cm
promo
Luca Varess Cyrus Curved Paulo badwand 81 cm
promo
Luca Varess Cyrus XL 2P badwand 70+50 cm
promo
Luca Varess Cyrus badwand 85 cm
promo
Luca Varess Solid badwand 95 cm
promo
Linie Palma badwand 80 cm
promo
Linie Palma badwand 80 cm
promo
Luca Varess Cyrus 2P badwand 60+50 cm
promo
Luca Varess Cyrus + badwand 85 cm
promo
Luca Varess Pure badwand 90 cm
promo
Luca Varess Cyrus badwand 85 cm
promo

Voor een ruime keuze aan badschermen moet je bij X2O zijn.

Wand voor bad

Als je minder ruimte in je badkamer hebt, dan is een combinatie van bad en douche ineen ideaal. Het enige minpunt van douchen in bad is dat de hele badkamervloer nat wordt. Dit kun je gemakkelijk voorkomen met een bad douchewand. Het badscherm houdt dan tijdens het douchen eenvoudig de waterspetters tegen, zodat alles mooi droog blijft in de badkamer. In ons brede gamma van badschermen kun je kiezen tussen een compleet zichtbare badwand waar je doorheen kunt kijken of een wand met een motief voor als je wat meer privacy wilt. Zoek je een badscherm met motief, dan hebben we schermen met verschillende glasmotieven, zoals helder glas. Hierdoor krijgt je badkamer een frisse, eenvoudige uitstraling. Daarnaast vind je bij X2O ook badwanden die bestaan uit helder glas met een matte strook en schermen die zijn voorzien van helder glas met een gestreept matte band voor als je een mooie, decoratieve badwand wilt. Op deze manier creëer je moeiteloos de sfeer in je badkamer die je wenst.

Welke merken zijn er verkrijgbaar voor je douchewand bad?


In ons aanbod van bad douchewanden bieden we producten aan van de merken Linie en Luca Varess. Zo hebben we binnen de Linie serie bijvoorbeeld het Linie Palma badscherm van 80 cm. Dit badscherm beschikt over een prachtige glaswand met een gestreepte matte band voor een stijlvolle look. Het glas heeft een dikte van 5 mm, zodat je met een gerust en veilig gevoel kunt douchen in je bad. De afgeronde afwerking van de wand maakt er een elegant geheel van. Heb je liever een badscherm 70 cm, dan hebben we onder meer het Luca Varess Cyrus XL 2P badscherm 70+50 cm. Dit Double-badscherm van helder glas is uitgerust met twee panelen, bestaande uit een vast paneel van 70 cm breed en een paneel met een breedte van 50 cm dat bovendien beweegbaar is. Door de strakke afwerking krijgt je badkamer een modern uiterlijk. Zoek je een badscherm met dikker glas, dan is het Luca Varess Pure badscherm een aanrader. Dit badscherm van helder glas met een matte strook is maar liefst 90 cm breed en beschikt over een glasdikte van 8 mm. Het profielloze scherm heeft een geraffineerd ontwerp en is een absolute blikvanger in je badkamer!

Waar moet je bad douchewand aan voldoen?


Naast de diverse glasmotieven en de verschillende merken die we leveren, hebben onze badschermen allerlei gebruiksmogelijkheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het omkeerbare badscherm. Dit badscherm kun je zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant van je bad plaatsen en kan links of rechts geopend en gesloten worden. Wil je een handdoekhouder bij je badwand, dan kan dit ook. De handdoekbar zit aan de buitenkant van het badscherm, zodat je snel een handdoek bij de hand hebt na het douchen. Als je graag meer wilt weten over onze douchewanden voor je bad, neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop of bezoek een van onze showrooms. Zo kun je met eigen ogen bekijken welk badscherm het beste bij jouw badkamer past.