Over X²O, de voordeligste badkamerspecialist

X²O zorgt met zijn unieke winkelconcept voor de X-factor op de badkamermarkt. Als klant kun je kiezen tussen een uitgebreid aanbod van badkamers en badkamerproducten- en accessoires van zowel eigen exclusieve merken als internationaal gerenommeerde merken als Grohe, Hansgrohe, Villeroy&Boch, Duravit en Geberit. Door ons assortiment voortdurend bij te sturen, slagen we er bij X²O in om optimaal in te spelen op wat u verstaat onder een mooie badkamer. Ontdek X²O!

Bekijk onze video of breng een virtueel bezoek aan onze toonzaal (Breda)! 

Een gevestigde waarde op de Belgische badkamermarkt

X²O is een echte badkamerspecialist en opende zijn eerste badkamerwinkel op 20 april 2005 in Kontich. 1 decennium later heeft de retailgroep 11 badkamerwinkels in Vlaanderen, 2 in Brussel en 5 in Wallonië. We zijn op relatief korte termijn uitgegroeid tot de marktleider op de Belgische particuliere badkamermarkt. De Belgische landsgrenzen zijn echter niet het einde.

Expansie over de landsgrenzen heen

In 2015 opende X²O de eerste twee vestigingen op de Nederlandse markt, in Den Bosch en in Eindhoven. Al snel bleek dat ook de Nederlandse consument overtuigd is van de succesformule van X²O. En dus werd de expansie ingezet, het begin van een hele reeks openingen. Het ultieme doel? Op korte termijn bereikbaar zijn voor elke Nederlandse consument, doorheen het hele land.

Altijd en overal ter beschikking

X²O biedt elk type klant een antwoord. Op gebied van productassortiment, maar ook wat betreft winkelmogelijkheden. Gaat u graag langs in een fysieke winkel, dat kunt u terecht in ons breed netwerk aan winkels. Klik hier voor een overzicht van onze X²O-winkels met openingsuren, adres- en contactgegevens.Oriënteert u zich liever eerst online, neem dan een kijkje op onze webshop.

Kwaliteit verzekerd

Voor zowel België als Nederland beantwoordt (de webshop van) X²O aan de strenge normen en reglementeringen van BeCommerce. Becommerce is een Belgische vereniging die instaat voor een kwaliteitslabel en eigen gedragscode, waaraan leden moeten voldoen. Daarenboven is X²O CBW-erkend (deelname aan de Stichting Erkenning Woningbranche en Stichting Garantieregelingen). Hiermee bieden we u als klant dé garantie voor veilig aankopen.