Villeroy & Boch is een naam met traditie. Sinds 1748 bouwt deze Duitse fabrikant aan haar succesformule. Als specialist in porselein ontwikkelt Villeroy & Boch innovatieve producten zoals het materiaal Quaryl®, met een tijdloze elegantie. Deze kennis wordt vertaald in een assortiment tafeldecoratie en sanitaire producten. X²O biedt een ruim aanbod toiletten, baden en douchebakken aan in al haar showrooms.

Villeroy & Boch toiletten

De toiletten van Villeroy & Boch kenmerken zich door hun strakke vormgeving en onderhoudsvriendelijk design. Door middel van het innovatieve DirectFlush wordt jouw toilet grondig gespoeld bij het doortrekken. De toiletpot heeft geen spoelrand waar bacteriën kunnen achterblijven. Zo maak je jouw toilet schoon in een handomdraai. 

Modellen als de Subway 2.0, Avento en Vinticello voelen zich thuis in elke toiletruimte. De hangtoiletten van Villeroy & Boch zijn universeel en combineerbaar met diverse inbouwtoiletsystemen.

Naar de toiletten >

Villeroy & Boch baden

De baden en douchebakken van Villeroy & Boch worden vervaardigd in Quaryl®. Deze mix van natuurlijke kwartkristallen en sanitair acryl creëert een uniek materiaal met talloze voordelen. Quaryl® biedt uitgebreide designmogelijkheden én een unieke glans. 

De vormgeving van badmodellen zoals de Oberon en Squaro Edge zijn hedendaags én tijdloos. Bovendien is dit een erg onderhoudsvriendelijk materiaal want vuil hecht zich nauwelijks aan dit gladde, poriënvrije oppervlak. Tegelijk heeft Quaryl® anti-slipeigenschappen. Zo geniet je jarenlang van je ligbad zonder zorgen. Wil je eens plaatsnemen in een bad en ervaren hoe je toekomstige bad aanvoelt? Kom dan eens langs in een X²O showroom in jouw buurt.

Naar de baden >

Villeroy & Boch douchetubs

De douchetubs van Villeroy & Boch worden gekenmerkt door een uiterst fijne afwerking. Dit is mogelijk door het gebruik van Quaryl®. Het gevoel voor detail is duidelijk merkbaar in de uitvoering van de afvoer en design. Modellen als Futurion Flat en Squaro Infinity zullen in elke badkamer een meerwaarde betekenen. De anti-slipeigenschappen van Quaryl® zorgen voor een veilig gevoel wanneer je de douche gebruikt.

De medewerkers van X²O tonen u graag de mogelijkheden in onze showrooms.

Naar de douchetubs >