Luca Varess is de specialist op vlak van baden, douches, toiletten en opzetwaskommen. Met de kwalitatieve en smaakvolle producten van Luca Varess maak je je droombadkamer compleet. Gaat je voorkeur naar modern en strak of verkies je een klassieke stijl? Bij Luca Varess vind je het bad, de douche of het toilet dat aansluit bij jouw persoonlijke smaak. Je geniet van een kwaliteitsgarantie van 8 jaar op alle producten van Luca Varess. Luca Varess wordt exclusief verdeeld door X²O.

Luca Varess baden

> Op zoek naar meer inspiratie? Blader door de baden catalogus!
Het assortiment van Luca Varess baden is zeer ruim: baden in strakke of vloeiende vormen, één- of tweepersoonsbaden en zelfs massagebaden. De baden zijn van acryl of solid surface, wat hen duurzaam en onderhoudsvriendelijk maakt. Bij Luca Varess vind je hoekbaden, inbouwbaden, halfvrijstaande en vrijstaande baden. De baden van Luca Varess zijn verkrijgbaar in een uitgebreid aantal afmetingen.

Luca Varess douches

> Op zoek naar meer inspiratie? Blader door de douche catalogus!
Ben je op zoek naar de perfecte douchehoek of douchecabine? Dan moet je bij Luca Varess zijn. Je kan kiezen uit een ruim assortiment douchebakken en deuren om zelf je douchehoek samen te stellen. Je kan ook kiezen voor een douchecabine waarbij douchebak en wanden inbegrepen zijn. 

Luca Varess toiletten

Een Luca Varess toilet is steeds stijlvol en degelijk: je kan kiezen voor een hangend of staand toilet, een zacht sluitende luxe wc-bril en smartflush. Een toilet met smartflush is zeer onderhoudsvriendelijk dankzij de open spoelrand.

Luca Varess opzetwaskommen

Bij Luca Varess vind je porseleinen en composietmarmeren opzetkommen, om je badkamermeubel te vervolledigen.

Luca Varess handwassers

In het ruime assortiment handwassers van Luca Varess vind je er ongetwijfeld één die perfect past in jouw toiletruimte.

Luca Varess accessoires

Om je badkamer netjes en comfortabel te onderhouden, vind je bij Luca Varess een assortiment accessoires zoals douchewissers, haakjes en badkussens.