Badkamermeubel Linie Lado


Een modern badkamermeubel dat perfect binnen je budget valt? Dat is het badkamermeubel Lado van Linie!


In het veelzijdige Lado assortiment vind je een grote variatie aan zwevende en staande meubelen. Naarmate de gewenste hoeveelheid opbergruimte heb je keuze uit een meubel met

één, twee of drie laden. Of je nu een landelijke, industriële of eigentijdse badkamer voor ogen hebt, dankzij de acht verschillende kleuren kies je een greeploos meubel dat past in jouw badkamervisie.


Naast een meubel, kies je bij Linie Lado ook een passende wastafel en spiegel. Zo heb je in no-time een volledig pakket samengesteld. Het Mix & Match principe laat je bovendien toe je meubel samen te stellen naar eigen smaak. Een wastafel met opzetkom, met geïntegreerde waskom, een vierkante spiegel, spiegelkast, een spiegel met LED-verlichting, … De opties zijn eindeloos! Het Lado meubel met 2 laden is bovendien ook verkrijgbaar in een asymmetrische opstelling, voor extra veel ruimte voor je favoriete producten.


Je kiest je meubel, wastafel, spiegel en je werkt af met je favoriete kolomkast! Eenvoudiger kan niet, toch?Jouw favoriete Linie Lado badkamermeubel uitgekozen en ga je graag zelf aan de slag?

Met enkele handige tips hangt jouw meubel in no-time op in je badkamer. Zéker met behulp van deze tips.


Ontdek ze op de X²O blogpagina!

Ontdek de Linie Lado meubelreeks, helemaal volgens jouw stijl!