Geberit is een leider in de Europese markt voor sanitaire producten. Het merk Geberit wordt wereldwijd verdeeld en is gekend voor zijn sterke innovatieve kracht en ruime productassortiment.

De sanitaire producten van Geberit zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Geberit garandeert een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten, steeds met gebruiksgemak als hoofdobjectief.

Toilet

Geberit is voornamelijk gekend voor zijn toilet oplossingen. De inbouwreservoirs of toilet spoelsytemen en bedieningspanelen vormen de basis van het assortiment. Een Geberit inbouw spoelreservoir is steeds mooi weggewerkt in de muur wat zorgt voor een verzorgde toiletruimte.

Slimme toilet oplossingen van Geberit zijn de Duofix UP100, de Systemfix, Duofresh en het model Omega. Stuk voor stuk inbouwsystemen die eenvoudig te plaatsen zijn. Een Geberit inbouwreservoir kan gecombineerd worden met elk hangtoilet. Het ophangsysteem is dus universeel en kan geïntegreerd worden in quasi elke situatie.

Geberit biedt ook een ruim assortiment duwplaten of bedieningspanelen. Deze zijn steeds voorzien van een waterbesparende spoelspaarfunctie (3/6L). Modellen als Sigma20, Sigma30 en Sigma40 laten door hun vormgeving toe ook van de toiletruimte een pareltje te maken. De kracht van innovatie is ook voor drukplaten sterk aanwezig. Geberit ontwikkelde een staafjeshouder voor geurstaafjes. Zo wordt je toilet bij elke spoelbeurt gereinigd en zijn de klassiek WC-blokjes overbodig. Let er op dat de duwplaat compatibel is met het inbouwreservoir, deze zijn niet universeel.

Bij X²O vind je een ruim en kwalitatief assortiment van Geberit producten en toebehoren.

Douche

Geberit ontwikkelt ook stijlvolle en gebruiksvriendelijke douchegoten. Deze douchegoten zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook heel eenvoudig in onderhoud. Douchegoten functioneren ideaal in combinatie met een inloopdouche. Op deze manier kan je de betegeling van de badkamer doortrekken in de volledige douche. De doucheafvoer verloopt via de douchegoot die vrij te positioneren is in het vloeroppervlak.

Nieuw is de doucheafvoer in de douchewand. Dus de afvoer verloopt niet langer langs de vloer van de douche, maar via een muurafvoer. Zo blijft de douchebetegeling ononderbroken en stapt u niet meer op de afvoer.

Op zoek naar een stijlvolle douchegoot? X²O helpt je graag verder.