1. Framed design

Laat fijne aluminium profielen van ramen en deuren, terugkomen in je badkamer! Deze komen zowel in een industrieel design als in een minimalistisch interieur tot hun recht. In zwart of in wit vormen ze de ideale omlijsting van je badkamerritueel!
2. Black & white match right

Een onweerstaanbare combinatie van zwart en wit maakt steeds indruk. Deze tegenpolen verenigen zich in een strak en pittig contrast. Een badkamermeubel in zwart lak laat zich vlot combineren met een wastafel in witte solid surface.
3. Verfijn design

Dankzij innoverende materialen met onberispelijke afwerking creëer je een verfijnde look als nooit tevoren! Met Cool Metal kranen voor je wastafel bad of douche ben je helemaal up & trendy.


Solid surface materiaal blijft de trendsetter! Dit materiaal kent een ongeziene bestendigheid. Smooth & stylish, naadloos…voor je bad, wastafel, douchewandbekleding of douchetub.
4. Industriële inspiratie

De industriële interieurtrend is een blijver! Bij deze trend horen zowel lichte als donkere beton. Je houdt van die industriële look, maar wil ook een echt wellness gevoel? Kiezen en verliezen hoeft niet. Met de juiste combinatie aan wastafels, baden en douches maak je van je badkamer een echt wellness paradijs!
5. Asymmetrische perfectie

Regels zijn er om te verbreken! Speel met vormen en asymmetrie om extra dynamiek in je badkamer te brengen. Bovendien heb je met een asymmetrisch badkamermeubel ruimte voor je favoriete accessoires en make-up hoekje.
6. Mirror mirror on the wall

Ronde vormen geven ook badkamers een wauw-effect! Met een ronde spiegel, voorzien van geïntegreerde LED verlichting, staat je spiegelbeeld elke ochtend in de spotlight. Wil je witte of zwarte accenten laten terugkomen? Ga dan voor een spiegel met wit of zwart kader. Hoe dan ook… met deze ronde spiegels ben je ongetwijfeld ‘de mooiste van het land’! !
7. Architecturale inspiratie

Inspiratie is overal! Dat bewijst de massief houten FORMA meubelreeks, geïnspireerd door de verticale houten gevelbekleding bij architecturale pareltjes. Je kan kiezen uit natuureik, notelaar of zwarte eik.Bezoek onze pinterest borden voor meer inspiratie!
Deze artikels kunnen ook interessant zijn

Trendy inoxlook met CoolMetal kranen

 Kranen zijn verrassend bepalend voor de uitstraling van je hele badkamer. Naast chroomkleurige en zwarte kranen, kan je nu kiezen voor CoolMetal kranen.

Lees meer >

Je badkamer inrichten in 5 stappen

Heb je een kleine badkamer, een badkamer met een heel specifieke vorm of net een grote badkamer? Met deze 5 stappen haal je alles uit je ruimte en budget.

Lees meer >

Zwart op wit: een contrast met pit

Wat als je op zoek bent naar een beetje meer pit? Een stijlvol element dat even universeel is als wit, maar voor het perfecte contrast en balans zorgt?

Lees meer >

Mijn toilet inrichten! Hoe begin ik eraan?

Een toiletruimte inrichten is een leuk interieurproject, want je kan snel genieten van het resultaat. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kan er een erg persoonlijke plek in je huis van maken.

Lees meer >
Op de hoogte blijven van X²O?

We voorzien heel wat nieuwe artikels vol inspiratie, tips & tricks.
Ook onze promoties en folders delen we graag met je!


Ik wil op de hoogte blijven