Inbouwreservoir nodig? X2O staat voor je klaar

Wil je een nieuw toilet plaatsen? Dan heb je mogelijk een nieuw inbouwreservoir nodig. Dit is in ieder geval noodzakelijk als je een hangtoilet gaat plaatsen.

Is dit bij jou het geval? Dan ben je bij X2O aan het juiste adres. Wij verkopen hoogwaardige inbouwreservoirs van de merken Geberit en Linie. Bij ons vind je altijd een toiletreservoir dat aan jouw eisen voldoet.

Wat is een inbouwreservoir?

Om van jouw nieuwe toilet gebruik te kunnen maken, moet je hier diverse leidingen op aansluiten. Ook heeft een toilet altijd een waterreservoir nodig. Koop je een inbouwreservoir, dan worden de leidingen en het waterreservoir van je toilet achter de wand weggewerkt. Door een ingebouwd toiletreservoir ziet jouw toilet of badkamer er strak uit.

Het juiste inbouwreservoir voor jouw toilet

Inbouwreservoirs zijn er in allerlei soorten en maten. Het is van groot belang dat je het juiste inbouwreservoir koopt voor jouw inbouw wc.

Let bij het kopen van een toiletreservoir in ieder geval op de hartafstand. Dit is de afstand tussen de bevestigingsgaten van het toilet. De hartafstand van jouw inbouwreservoir moet hetzelfde zijn als de hartafstand van je toilet. En koop je een nieuwe duwplaat bij je inbouwreservoir? Let op: de duwplaat moet namelijk exact matchen met je nieuwe inbouwreservoir. Twijfel je of een duwplaat compatibel is met het Geberit inbouwreservoir dat je wil kopen? Neem contact op voor vrijblijvend advies.

De inbouwreservoirs van Geberit en Linie

In ons assortiment vind je inbouwreservoirs van de merken Geberit en Linie. Zo verkopen we onder andere de Geberit Systemfix, de Geberit Duofix en de Geberit Omega. Wil je bijvoorbeeld de Systemfix Geberit kopen? Controleer dan altijd of de hartafstand van dit reservoir overeenkomt met de hartafstand van je toilet. Ook als je een Geberit toilet hebt!

Maak je toilet compleet met onze toiletaccessoires

Wij hebben alles in huis voor een stijlvolle toiletruimte of badkamer. Zo kun je jouw nieuwe toilet de ‘finishing touch’ geven met een van onze duwplaten. En ben je op zoek naar andere accessoires? Bekijk dan onze toiletborstelsets, spiegels, handenwassers en toiletmeubelen eens.

Advies nodig? Neem gerust contact op of kom langs

Het kan lastig zijn om het juiste inbouwreservoir toilet te kopen. Heb je hulp nodig met het kiezen van jouw nieuwe inbouwreservoir hangtoilet? Neem dan contact op. Wij helpen je het juiste inbouwreservoir toilet te kiezen.

Je bent ook welkom in één van onze showrooms. Hier kun je diverse inbouwreservoirs bekijken. Hierna kun je samen met onze expert het beste inbouwreservoir hangtoilet kiezen.