Toiletmeubelen

Toiletmeubelen zijn er bij X2O in alle stijlen en binnen elk budget. Balmani biedt toiletmeubelen in verweerde en witgetinte eik, teak en lak. De Storke collectie bestaat uit meubelen in unikleuren, houtmotief, voelbare houtstructuur en glanslak in verschillende kleuren. Voor budgetoplossingen kan u terecht bij Linie en SanyOne. Alle toiletmeubelen zijn perfect te combineren met gepaste spiegelpanelen.

Bekijk alle toiletmeubelen

Toiletmeubel kopen? X2O heeft voor ieder wat wils

Wil jij het kleinste kamertje in huis een make-over geven? Investeer dan niet alleen in nieuw sanitair, maar kijk ook eens naar een nieuw toiletmeubel. Met een mooi toiletmeubel ziet jouw toilet er direct stijlvol uit. X2O heeft een groot aanbod toiletmeubelen, bovendien zijn alle meubelen in ons assortiment van gerenommeerde merken. Denk hierbij aan Balmani, Linie, SanyOne en Storke.

Een stijlvol toilet

Steeds meer mensen investeren in een stijlvolle toiletruimte. Dit is niet zo vreemd, want je brengt toch veel tijd door in de toiletruimte. Wil jij je toilet ook wat stijlvoller maken? Bepaal dan eerst welke stijl je jouw toilet wil geven. Je kunt kiezen voor een moderne inrichting, maar ook voor een klassieke stijl. Hou je van een landelijke sfeer? Dan verrijk je jouw toiletruimte met natuurlijke materialen, om deze sfeer goed naar voren te laten komen.

Extra opbergruimte onder de wastafel

Voor je een nieuw toiletmeubel koopt, is het verstandig om te bepalen of je extra opbergruimte nodig hebt. Is dit het geval, dan koop je een toiletmeubel met opbergruimte. Deze opbergruimte kun je gebruiken om toiletpapier, zeep en handdoekjes op te bergen. Zo heb je deze altijd bij de hand.

Heb je geen opbergruimte nodig? Dan kies je voor een eenvoudig toiletmeubel, ook wel een handwasser genoemd. Deze handwasser of wastafel kun je eventueel wel verrijken met een mooie badkamerspiegel.

Een toiletmeubel met afmeting naar keuze

Bij het aanschaffen van een nieuw toiletmeubel met handwasser, bepaal je zelf hoe groot deze moet worden. Heb je een grote toiletruimte? Dan kun je een groter toiletmeubel aanschaffen. Is jouw toilet wat krap, dan raden wij je aan om een kleiner toiletmeubel te kopen.

X2O verkoopt toiletmeubelen met een diepte van 18, 21 en 22 centimeter. De breedte van jouw nieuwe toiletmeubel met wastafel kan 40 centimeter, 42 centimeter of 45 centimeter zijn.

De vorm van de waskom

Vroeger hadden waskommen bijna altijd dezelfde vorm. Tegenwoordig is het aanbod veel groter. Je kunt nu kiezen of je een ronde waskom wil aanschaffen, of toch liever in een rechthoekige waskom investeert. En zijn deze vormen beiden niet jouw ding? Dan kun je ook voor ovaal kiezen.

Kies zelf je favoriete kleur

Jouw toiletmeubel met handwasser moet goed bij de rest van de inrichting passen. Denk daarom goed na over de kleur van het meubelstuk. X2O verkoopt toiletmeubelen in vele verschillende kleuren, waaronder beton donkergrijs, beton zilvergrijs, zwart, wit, natuur eik en teak. Daarnaast kies je zelf de afwerking van jouw toiletmeubel. Deze kan mat zijn, maar ook glanzend.

Een toiletmeubel met badkamerspiegel

Een badkamerspiegel boven het toiletmeubel laat de toiletruimte niet alleen groter ogen, maar is bovendien praktisch. Wat voor spiegel heeft jouw voorkeur? Dit kan een traditionele, rechthoekige zijn, maar ook een ronde. En vind je het handig om wat extra licht te hebben als je in de spiegel kijkt? Neem dan een badkamerspiegel met verlichting.