Elektrisch

Maak uw keuze tussen een verwarming (om uw badkamer te verwarmen én handdoeken te drogen) of een handdoekdroger (om uw handdoeken te drogen en in beperkte mate de badkamer te verwarmen).

Vipera Vulcan handdoekradiator elektrische verwarming 50x180cm mat zwart
promo 20 varianten beschikbaar
Vipera Vesuvio handdoekradiator elektrische verwarming 50x180cm mat zwart
promo 10 varianten beschikbaar
Vipera Vesuvio dubbele handdoekradiator elektrische verwarming 60x180cm mat zwart
promo 6 varianten beschikbaar
Vipera Vulcan dubbele handdoekradiator elektrische verwarming 60x184cm mat zwart
promo 12 varianten beschikbaar
Vipera Nevada handdoekradiator elektrische verwarming 60x180cm mat zwart
promo 6 varianten beschikbaar
Vipera Kanza RX handdoekradiator elektrische verwarming 60x180cm mat zwart
promo 8 varianten beschikbaar
Vipera Alegria dubbele handdoekradiator elektrische verwarming 50x100cm mat zwart
promo 12 varianten beschikbaar
Vipera Vulcan Vento handdoekdroger elektrische verwarming 50x180cm mat wit
promo 2 varianten beschikbaar
Vipera Kanza handdoekradiator elektrische verwarming 50x180cm mat zwart
promo 3 varianten beschikbaar

Transformeer je badkamer in een wellness oord met de elektrische handdoekradiator.

Steeds meer mensen verrijken hun badkamer met een handdoekradiator elektrisch. Dit is niet voor niets. Een elektrische handdoekradiator in de badkamer brengt namelijk diverse voordelen met zich mee. Met een elektrische handdoekradiator tover je je badkamer om tot een echt wellness oord.

Elektrische handdoekradiatoren van Vipera

Wij verkopen handdoekradiatoren van het merk Vipera. Dit gerenommeerde merk is al jaren gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige handdoekradiatoren. Je kunt jouw favoriete handdoekradiator elektrisch van het merk Vipera exclusief bij X2O kopen. Altijd met 8 jaar garantie.

Een handdoekradiator elektrisch met de juiste capaciteit

Een handdoekradiator elektrisch heeft altijd een bepaald vermogen. Wij verkopen radiatoren met een vermogen van 970 watt, maar in ons assortiment vind je ook radiatoren met vermogens van 1049 watt, 1205 watt, 1320 watt en zelfs 2500 watt. Let bij het aanschaffen van een elektrische handdoekradiator niet alleen op de uitstraling, maar ook op het vermogen. Het vermogen van jouw elektrische handdoekradiator badkamer bepaalt namelijk in hoeverre de radiator de ruimte kan verwarmen.

Hierbij geldt dat hoe groter je badkamer is, des te meer vermogen jouw handdoekradiator elektrisch nodig heeft om de ruimte goed te kunnen verwarmen. Er zijn rekensommen om te bepalen hoeveel vermogen jouw radiator nodig heeft. Om de keuze voor jou wat gemakkelijker te maken, vermelden we productpagina van de elektrische handoekradiatoren altijd het verwarmbaar volume. Moet je elektrische handoekradiator ook voorzien zijn van een aansluiting voor centrale verwarming? Ook dat hebben we in ons assortiment!

Radiatoren in diverse formaten

De een heeft een grote badkamer en wil deze verrijken met een aanzienlijke elektrische handdoekdroger. De ander heeft wat minder ruimte en zoekt daarom een wat kleiner model. Hoe jouw badkamer er ook uitziet: wij hebben de geschikte handdoekdroger in ons aanbod. Wij verkopen namelijk radiatoren in diverse afmetingen.

Enkele afmetingen die in ons aanbod vertegenwoordigd worden, zijn 100x50 centimeter, 150x50 centimeter, 50x120 centimeter, 50x180 centimeter en 60x120 centimeter. In de linkerkolom op deze pagina vind je alle afmetingen.

Waarom een handdoekradiator elektrisch kopen?

Zoals al eerder vermeld, brengt de aanschaf van een handdoekradiator elektrisch diverse voordelen met zich mee. Ten eerste verwarmt deze radiator jouw badkamer zeer effectief. Omdat de radiator verticale buizen heeft, kan de lucht optimaal circuleren. Hierdoor krijgt je badkamer snel de gewenste temperatuur. En dit zonder veel energie te gebruiken.

Daar komt nog bij dat een handdoekradiator elektrisch niet alleen je badkamer verwarmt, maar ook je handdoeken. Leg je na het douchen een vochtige handdoek over de radiator heen? Dan is deze door de warmte van de elektrische handdoekradiator in een mum van tijd droog.

Tot slot heeft een handdoekradiator elektrisch een moderne en stijlvolle uitstraling. Met een handdoekradiator elektrisch krijgt jouw badkamer een echte wellness sfeer.