Vipera staat garant voor een ideale prijskwaliteitverhouding voor handdoekradiatoren en badkamerradiatoren. De kwalitatieve en stijlvolle Vipera radiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren (wit, antraciet en zwart) en zowel in glanzende als matte afwerking.

Een badkamerradiator sluit je aan op de centrale verwarming. Dankzij de verticale buizen van een radiator, kan de lucht optimaal circuleren en wordt je badkamer snel warm. Op de meeste radiatoren kan je een handdoekhouder monteren. Een handdoekradiator kan zowel op de centrale verwarming als op het elektriciteitsnet worden aangesloten. Het is ook mogelijk om beide aansluitingen te voorzien. Je handdoeken drogen efficiënt op de horizontale buizen van een handdoekradiator. De restwarmte sijpelt de badkamer in. Afhankelijk van je warmtebehoefte zijn onze handdoekradiatoren beschikbaar in een enkele en dubbele uitvoering.

Vipera wordt exclusief verdeeld door X²O en biedt een kwaliteitsgarantie van 8 jaar. 

Elektrisch

> Meer inspiratie? Blader door de radiatoren catalogus!
Al onze handdoekradiators kan je aansluiten op het elektriciteitsnet. Je badkamer elektrisch verwarmen is handig als je vooral je handdoeken wil drogen en minder warmte nodig hebt voor de hele ruimte. Zo hoeft je centrale verwarming in het tussenseizoen niet nodeloos te blijven draaien. Ook als je een kleine badkamer hebt, kan elektrische verwarming volstaan.

Centrale verwarming

> Meer inspiratie? Blader door de radiatoren catalogus!
Een toestel dat aangesloten is op het centrale verwarmingsnet, zal meer warmte afgeven en is geschikt om de hele ruimte zo snel mogelijk te verwarmen.

Elektrisch én centrale verwarming

> Meer inspiratie? Blader door de radiatoren catalogus!
Wil je de voordelen van beide systemen combineren? Dat kan door je toestel van zowel een elektrische aansluiting, als een aansluiting op de centrale verwarming te voorzien. Erg handig om snel extra te verwarmen wanneer de centrale verwarming is uitgeschakeld.