Ben je op zoek naar de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit voor de inrichting van jouw badkamer? Linie koppelt betaalbaar design aan functionaliteit en altijd met focus op kwaliteit. Je kan kiezen uit verschillende stijlen en materialen, van blinkend wit tot een warme houtstructuur. Je geniet bovendien van 4 jaar garantie op alle Linie artikelen.

Linie badkamermeubelen

Budgetvriendelijk en toch stijlvol, daar staat Linie voor. Je ontdekt in de collectie van Linie uiteenlopende modellen. Verkies je een staand meubel of ga je voor een zwevend exemplaar, in fris wit of een warme houtlook? Bij Linie vind je het allemaal. Aan jou de keuze!

Linie douches

Het uitgebreide Linie douche assortiment biedt op elke douchewens een gepast antwoord. Bepaal waar je Linie douche komt en ontdek het aanbod douchenisdeuren en douchehoeken in uiteenlopende glasmotieven. Linie bewijst bovendien dat een inloopdouche niet duur hoeft te zijn. Klik verder voor een inloopdouche met of zonder (beweegbaar) zijpaneel tegen spattend water. 

Linie baden

Als je op zoek bent naar een bad, loont het zeker de moeite om het diverse assortiment van Linie te bekijken. De acryl baden bestaan zowel als inbouwbad, hoekbad, (half)vrijstaand bad en zelfs als massagebad. Steeds budgetvriendelijk en met 4 jaar garantie!


Linie toiletmeubelen

Voor kwalitatieve, budgetvriendelijke en plaatsbesparende toiletmeubelen kan je rekenen op Linie. De diverse modellen en kleuren zullen je zeker overtuigen.

Linie kranen

Strak en modern of liever een tikkeltje retro? Het Linie kranen-assortiment bevat voor elk wat wils. Dit complete assortiment biedt u tal van mogelijkheden voor zowel de wastafel, het bad, de douche en de toiletruimte.

Linie toiletten

Kies uit een modern hangtoilet of een stijlvol staand toilet, mét zachtsluitende wc-bril. Ontdek ook onze modellen zonder spoelrand, voor reiniging in een handomdraai. 

Linie verlichting

De LED verlichting van Linie kan zowel op spiegelkasten als spiegelpanelen gemonteerd worden en is beschikbaar in verschillende afmetingen. Kies de stijl die bij jouw badkamer past en geniet van een optimale en budgetvriendelijke verlichting.

Linie accessoires

Maak je badkamer- of toiletinrichting compleet met de Linie accessoires. Klik verder voor handdoekhouders, zeepschalen of toiletborstels van de Liniereeks.