De naam van het merk geeft eigenlijk meteen alle geheimen prijs. Dit gevestigde sanitair merk streeft naar een ideale standaard, en biedt haar kwalitatieve producten aan tegen competitieve prijzen. Eenvoudig design, strakke lijnen en toegankelijk voor iedereen. Net als X²O Badkamers wil Ideal Standard totaalbadkamers aanbieden binnen elk budget. Met Ideal Standard maak je dus een verstandige keuze op vlak van prijs en kwaliteit.

Ideal Standard werd opgericht in Amerika en bestaat intussen al ruim 100 jaar. Het begon klein, maar de badkamerspeler is intussen internationaal actief en groeit stillaan ook uit tot een topper in Europa. Het merk bouwde een jarenlange ervaring op in badkamerproducten. Ideal Standard zet sterk in op eigen ontwikkelingen en gaat ver in haar service en garantie.

Duurzaam design, hoge functionaliteit en indrukwekkende innovaties, da's waar deze badkamerproducent voor staat. Ideal Standard brengt zijn badkamerproducten op de markt met oog voor ergonomie en duurzame kwaliteit. Ze streven continu naar een evenwicht tussen kunst en wetenschap. De producten zijn dan ook kwaliteitsvol, eenvoudig te plaatsen en ze gaan lang mee.

Samen met Ideal Standard gelooft X²O Badkamers dat iedereen niet alleen een functionele badkamer verdient, maar ook een ruimte die mooi oogt en dit binnen elk budget.

Ontdek nu het Ideal Standard ProSys Inbouwreservoir!