Duurzame houten kaart in Lokeren

Ruben en Antje trokken aan het langste eind in Lokeren. Na de geslaagde metamorfoses van de slaap- en woonkamer, werd het tijd om de badkamer aan te pakken. Hout is het favoriete materiaal van amateur-meubelmaker Ruben en dat mocht natuurlijk niet ontbreken in de badkamer.

  

Het koppel vond een uitdagend evenwicht tussen een vintage sfeer - check die poederroze tegeltjes - en moderne badkamerelementen. Het resultaat is adembenemend mooi, dankzij de doordachte keuzes van het koppel en het constructieve advies van onze X²O badkameradviseur.

video

Stijlvolle stoere fundamenten...

Een stoer en eigenzinnig wastafelblad, opbouwwaskommen in mat wit, allemaal vervaardigd in in Solid Surface, da's waar het koppel voor koos. Dankzij de zijdezachte structuur en het niet-poreuze karakter is het materiaal uiterst geschikt voor intensief gebruik en kan het dus tegen een stootje. Ruben en Antje moeten daarnaast ook niet vrezen voor krassen en barsten.

  

Een massief houten badkamermeubel zoals de Balmani Forma in natuur eik sluit perfect aan op het wit van Solid Surface materiaal. De vloer is een betonachtige tegel en maakt de look daarmee helemaal af.


in combinatie met frivole franjes

Een tegel hoef natuurlijk niet altijd basic te zijn, da's ook wat Ruben en Antje ervan dachten. Ze vulden de badkamermuur met trendy, roze badkamertegels, de ideale spatwand met een speels seventieskantje. Net als de tegels, komen de ovalen spiegels met hun bijzonder design bijzonder goed tot hun recht in de badkamer en de toiletruimte van Antje en Ruben.

  

Een derde opvallende dimensie aan de badkamer is het gekleurde kraanwerk in geborsteld brons en goud. Ze staan garant voor een unieke look in deze modern ingerichte badkamer.


Voor en na

Kijk naar de voor & na foto's en ontdek hoe een succesvolle badkamerrenovatie eruit ziet!Het boodschappenlijstje

Shop nu de producten voor de badkamer van Ruben & Antje

Nieuwsgierig hoe de producten er in detail uit zien?

Doe net als Ruben en Antje en kom langs in de showroom. Je ontdekt er méér badkamerproducten en krijgt massa's advies van onze badkamerexperts.

  

Ontdek de X²O showroom in je buurt.

Pin er maar op los 

Kopieer de Lokerse look