Opvallende prints en kleuren in Laakdal

Kenny en Amber kennen elkaar al sinds het middelbaar en zijn de jongste klussers uit Huis Gemaakt. Dat betekent echter niet dat zeniet weten wat ze willen. Ze zitten helemaal op één lijn wat hun droominterieur betreft. Hun badkamer krijgt een zachte look met zich mee.

  

Dankzij grote dakvensters geniet het koppel van heel wat natuurlijke lichtinval in hun badkamer. Met licht en kleur als centrale elementen, gingen ze aan de slag en kozen ze hun favorieten uit de X²O showroom.

video

Traditioneel chique...

Hout in de badkamer is weer helemaal terug in en staat garant voor een warm en teder uiterlijk. Het Balmani Forma meubel in teak maakt de badkamer helemaal zen en waterproof. In de aparte toiletruimte keert het design terug want daar kozen ze voor een toiletmeubel met hetzelfde elegante lijnenspel.

  

Wit is een basiskleur die vaak geassocieerd wordt met de badkamer. Ook Amber en Kenny kozen voor een wit bad. In onze showroom was het koppel meteen overtuigd door het Luca Varess Vesta bad. Geen discussie meer over wie op de vervelende afvoer moet zitten want die zit in het midden. Ook de witte inloopdouche springt in het oog. De Balmani Indus witte douchebak staat voor pure netheid en samen met de trendy douchewandpanelen schept deze look een enorm ruimtegevoel.


aangevuld met pittige details voor een hedendaags karakter

Teak combineren met de klassieke badkamermeubelkleur wit ligt voor de hand. Toch sloegen Amber en Kenny een totaal andere weg in met een wastafeltablet en bijpassende waskommen in knap Dark Emperador marmer. De donkere steen met kenmerkende aderstructuur heeft een goudkleurige gloed en brengt Amber en Kenny elke morgen in de zevende hemel.

  

De wastafelkraan in pittig Brushed Rose Gold past perfect bij het attractief geheel. De goudkleurige kranen lopen als het ware als een rode draad doorheen de volledige badkamer. Zelfs het muurprofiel van de douche werd in deze kleur gemaakt.


Voor en na

Kijk naar de voor & na foto's en ontdek hoe een succesvolle badkamerrenovatie eruit ziet!Het boodschappenlijstje

Shop nu de producten voor de badkamer van Kenny & Amber

Nieuwsgierig hoe de producten er in detail uit zien?

Doe net als Kenny en Amber en kom langs in de showroom. Je ontdekt er méér badkamerproducten en krijgt massa's advies van onze badkamerexperts.

  

Ontdek de X²O showroom in je buurt.

Pin er maar op los 

Kopieer de Laakdalse look