Blaufoss staat voor hoogwaardige badkamer- en keukenkranen waar de kwaliteit vanaf spat. Het assortiment Blaufoss kranen is sterk uiteenlopend op vlak van stijl, functie en design, maar stuk voor stuk zijn de kranen van onberispelijke kwaliteit.

De Blaufoss kranen worden vervaardigd uit massieve messing, afgewerkt met een hoogwaardige chroomlaag of in inox met een licht geborstelde ‘fingerproof’-afwerking. Elke Blaufoss kraan is voorzien van een keramisch binnenwerk dat zorgt voor een soepele beweging, nauwkeurige regeling en een perfecte afdichting. Met een Blaufoss kraan heb je kwaliteit in handen, en dat voel je. Om dat engagement kracht bij te zetten, geniet je op alle Blaufoss kranen van 8 jaar garantie.

Blaufoss speelt bovendien steeds in op de laatste trends op vlak van design en techniek, zoals easy clean en safe touch. Zo slagen we erin een assortiment aan te bieden dat aansluit bij elke interieurstijl en voldoet aan de meest veeleisende klant.

Blaufoss kranen

> Meer inspiratie? Blader door de catalogus! 
Blaufoss biedt je de mogelijkheid de volledige badkamer te voorzien van kwalitatief én stijlvolle kranen. Wastafelkranen, badkranen en douchekranen vormen samen een assortiment waarbinnen jij zeker je zin zal vinden. Voor de toiletruimte bieden we heel wat koudwaterkranen aan. Tenslotte denken we ook aan de keuken, waar een stijlvolle én praktische keukenkraan het sluitstuk van je leefruimte vormt. 

Blaufoss inbouw douchekranen

> Meer inspiratie? Blader door de catalogus!
Kies je in de douche voor een mengkraan of een thermostatische kraan? Inbouw- of opbouwdouchekranen? Een parelende regendouche of liever een praktische handdouche? Bij Blaufoss vind je gegarandeerd jouw perfecte doucheset. Ontdek hier de oneindige combinatiemogelijkheden van het inbouwdouchekranenassortiment.

Blaufoss accessoires


De Blaufoss accessoires beschikken over dezelfde hoogwaardige afwerking als de kranen. Kies voor een handdoekhouder, douchezeephouder, badgreep of badbrug die perfect bij je interieur past.