Staande toiletten

Staande toiletten zijn er in verschillende uitvoeringen, van strak modern tot uitgesproken klassiek. Het uitzicht van uw toilet bepaalt mee de stijl van uw woning. Kies uit het ruime assortiment van de merken Luca Varess, Linie, House of Ascott, Duravit, Geberit en Villeroy & Boch.

Luca Varess Santino staand toilet wit
promo
Luca Varess Calibro staand toilet wit
promo
Linie Aviso staand toilet wit
promo
Luca Varess Fanuco staand toilet wit met Geberit spoelsysteem
promo
Luca Varess Delano staand toilet wit
promo
Luca Varess Delano staand toilet wit met Geberit spoelsysteem
promo
Luca Varess Fanuco staand toilet wit
promo
Duravit Durastyle staand toiletpot wit
promo
Duravit Durastyle staand toilet wit met softclose wc-bril en tank
promo
Duravit Durastyle toiletreservoir voor staand toilet wit
promo

Staande toiletten: hoge kwaliteit voor een lage prijs

Is jouw staande toilet aan vervanging toe? Bekijk dan de staande toiletten op deze pagina. Al deze staande toiletten zijn van uitstekende kwaliteit. Dit betekent echter niet dat je veel moet investeren in jouw nieuwe toilet. Onze staande toiletten zijn namelijk altijd laag geprijsd.

Staande toiletten in diverse stijlen

Jouw nieuwe toilet heeft een grote invloed op de uitstraling van je toiletruimte. Hou je van de klassieke stijl en wil je een staande toilet kopen ? Ga dan voor een klassiek model. Heeft jouw woning meer moderne elementen en wil je jouw nieuwe toilet op deze stijl laten aansluiten? Bekijk dan onze staande toiletten met moderne ‘look’ eens, zoals de staande toiletten van Luca Varess en Duravit.

Staande toiletten met easy clean zitting

De meeste mensen vinden het reinigen van het toilet geen leuke taak. Uiteraard is dit wel erg belangrijk. Wil je jouw toilet uitstekend kunnen reinigen, zonder dat je hier veel tijd en moeite in moet steken? Kies dan voor een staande wc met easy clean zitting. Een easy clean zitting kun je eenvoudig en snel van de toiletpot loskoppelen. Nu is het gemakkelijker om het toilet uitvoerig te reinigen. En ben je klaar met schoonmaken? Dan klik je de toiletzitting gewoon weer vast.

Een standaard spoelrand of randloos spoelsysteem

Wij verkopen staande toiletten met standaard spoelrand, maar ook met randloos spoelsysteem. Een toilet met randloos spoelsysteem heeft een ‘gladde’ toiletpot, zonder rand. Dit maakt het gemakkelijker om het toilet te reinigen. Wil je liever een staande wc kopen met randloos spoelsysteem? Dan hoef je bij het poetsen van het toilet nooit meer met de toiletborstel onder de rand te schrobben.

Horizontale of verticale afvoer

Voor je overgaat tot een staande toilet kopen, check je wat voor soort afvoer jouw toilet op dit moment heeft. Heb je een horizontale afvoer? Bekijk dan onze staande toiletten met een horizontale afvoer. Zo weet je zeker dat je jouw nieuwe toilet zonder enige problemen kan aansluiten.

X2O: ook voor hangtoiletten en toiletaccessoires

Overweeg je om een staande wc te kopen? Op deze pagina vind je al onze staande toiletten. Heb je liever een hangend toilet? Bekijk dan onze hangtoiletten. Een staande wc heeft een klassieke uitstraling. Een hangtoilet oogt wat moderner. Bovendien neemt dit toilet minder ruimte in beslag. Hierdoor kan jouw toiletruimte wat groter ogen met een hangtoilet. Kan jouw toiletruimte nog wat accessoires gebruiken? Bij x2o kan je ook terecht voor toiletaccessoires.