Elektrisch en CV

Alle handdoekradiatoren van Vipera kunnen tegelijk op de centrale verwarming en het elektriciteitsnet worden aangesloten. Door deze combinatie kan u genieten van droge handdoeken en/of warme badkamer ook wanneer de centrale verwarming niet ingeschakeld is. Selecteer het ideale toestel om uw badkamer te verwarmen en handdoeken te drogen door het benodigde vermogen te berekenen (lengte x breedte x hoogte van de badkamer = ... m³). Kies vervolgens het design dat het meest aansluit bij uw stijl.

Vipera Vulcan handdoekradiator elektrische verwarming 50x180cm mat zwart
promo 20 varianten beschikbaar
Vipera Vesuvio handdoekradiator elektrische verwarming 50x180cm mat zwart
promo 10 varianten beschikbaar
Vipera Vesuvio dubbele handdoekradiator elektrische verwarming 60x180cm mat zwart
promo 6 varianten beschikbaar
Vipera Vulcan dubbele handdoekradiator elektrische verwarming 60x184cm mat zwart
promo 12 varianten beschikbaar
Vipera Nevada handdoekradiator elektrische verwarming 60x180cm mat zwart
promo 6 varianten beschikbaar
Vipera Kanza RX handdoekradiator elektrische verwarming 60x180cm mat zwart
promo 12 varianten beschikbaar
Vipera Alegria dubbele handdoekradiator elektrische verwarming 50x100cm mat zwart
promo 12 varianten beschikbaar
Vipera Vulcan Vento handdoekdroger elektrische verwarming 50x180cm mat wit
promo 2 varianten beschikbaar
Vipera Kanza handdoekradiator elektrische verwarming 50x180cm mat zwart
promo 8 varianten beschikbaar

Een nieuwe radiator voor je badkamer

Voordelen van een radiator badkamer

Na het douchen of baden zorgt een radiator badkamer voor een heerlijk warme badkamer. Ook ‘s morgens tandenpoetsen of scheren is veel prettiger als de ruimte een aangename temperatuur heeft. Dat kan dankzij een badkamerradiator. De dag beginnen in een koude badkamer is natuurlijk niet fijn, dus zorg voor een goede radiator met voldoende capaciteit. Wil je een nieuwe badkamerradiator kopen, dan is het belangrijk om te bepalen hoe je deze wil of moet aansluiten. Heb je een radiator badkamer nodig die elektrisch is of kan je deze aansluiten op de centrale verwarming? Ook zijn er radiatoren te koop die zowel op elektriciteit als via de centrale verwarming werken.

Kies je maat radiator badkamer

Ben je je badkamer aan het opknappen met een nieuwe douchekraan of douchebak en wil je nu ook een bijpassende badkamerradiator kopen? Of is de oude kapot of ouderwets? Bij ons vind je stijlvolle badkamerradiatoren in allerlei uitvoeringen en afmetingen. Er is dus zeker een bij die perfect past in jouw badkamer. Afhankelijk van de ruimte kies je bijvoorbeeld voor een smalle, hoge radiator badkamer, van 50 of 60 cm breed en 180 cm hoog. Hang je de radiator boven het bad of de wc? Dan is een model van slechts 70 of 80 cm hoog heel geschikt. Ook zijn er diverse tussenmaten, bijvoorbeeld 100 of 120 cm hoog en extra smalle modellen van 40 cm breed. Dat is handig als je een compacte badkamer hebt of als de radiator bijvoorbeeld tussen een deur en een douchecabine komt te hangen.

Soort radiator badkamer

Er zijn verschillende soorten badkamerradiatoren, zoals handdoek- en designradiatoren, en verticale en horizontale radiatoren. Welke je het best kiest, hangt af van je smaak, de lay-out van de ruimte en je wensen. Veel mensen kiezen voor een handdoekradiator, voor een aangenaam warme handdoek na het douchen. Maar misschien heb jij liever een gewone radiator badkamer, zoals een designradiator met verticale of horizontale buizen. Een radiator badkamer kan mat of glanzend wit zijn voor een klassieke, neutrale look. Een witte radiator badkamer past bij elke stijl badkamer. Als je houdt van modern en strak, is een zwarte radiator badkamer een goede keuze. Of wat dacht je van bijzonder grijs?

Een stijlvolle radiator badkamer

Een badkamerradiator kopen bij ons, betekent kiezen voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij verkopen radiatoren van het smaakvolle en moderne merk Vipera. Er valt heel wat te kiezen, want we hebben verschillende reeksen van Vipera in onze webwinkel staan, zoals Nevada, Alegria, Kanza RX, Vesuvio en Vulcan. Welke vind jij het mooist? Wij zijn dé webshop voor als je op zoek gaat naar een nieuwe radiator badkamer of andere kwaliteitsproducten voor je badkamer of wc. Neem dus snel een kijkje om onze fraaie producten te bewonderen en bestel vandaag nog je nieuwe badkamerradiator.