Massagebaden

Een massagebad staat voor puur genieten. Door de intense combinatie van lucht- en waterstralen worden uw spieren heerlijk gemasseerd. Bij Luca Varess vindt u een uitgebreid aanbod massagebaden: duobaden, met ledtechnologie,… Ogen dicht en genieten maar!

Massagebaden: voor het ultieme wellnessgevoel

In de badkamer kun je lekker tot rust komen. Met een lange douche of een fijn bad kun je je gedachten helemaal verzetten en je lichaam laten ontspannen. Wil je jouw ontspanningsmoment in de badkamer naar een hoger niveau tillen? Neem dan een massagebad en creëer het echte wellness gevoel. Gewoon in je eigen badkamer!

Wat zijn massagebaden?

Een massagebad wordt ook wel een bubbelbad genoemd. Een massagebad of bubbelbad is een alternatief voor de algemeen bekende jacuzzi. Massagebaden zijn verrijkt met een unieke technologie van luchtstralen en waterstralen. De combinatie van lucht- en waterstralen zorgt ervoor dat je spieren heerlijk gemasseerd worden terwijl je aan het badderen bent. Het nemen van een massagebad heeft een positief effect op je spieren. Afhankelijk van de intensiteit is dit effect relaxerend of juist verkwikkend. Daarnaast hebben massagebaden een positief effect op je gemoedstoestand en stressniveau.

De voordelen van massagebaden

Na een lange dag wil je niets liever dan een uitgebreid bad nemen. Heb je een massagebad, dan krijgt jouw ontspanningsmoment een extra dimensie. Na een lange dag zijn je spieren stijf geworden. De lucht- en waterstralen kunnen je spieren weer heerlijk los masseren.

De ontspannende werking die massagebaden op je lichaam hebben, is absoluut een voordeel te noemen. Daarnaast zijn massagebaden erg aantrekkelijk voor mensen die intensief sporten. De lucht- en waterstralen van een massagebad laten je stijve schouders niet alleen ontspannen, maar masseren bovendien je spieren. Hierdoor heb je na een intensieve work-out minder last van spierpijn.

Tot slot draagt een watermassage bij aan je gemoedstoestand. Door regelmatig in jouw massagebad te stappen, kom je helemaal tot rust. De stress van de dag glijdt van je af en alle zorgen die een paar seconden nog door je hoofd spookten, verdwijnen als sneeuw voor de zon. Een massagebad heeft dan ook een positief effect op je welzijn.

Geniet van jouw eigen home spa

Regelmatig een heerlijk wellness gevoel krijgen, zonder dat je de deur uit moet? Een massagebad kopen is de oplossing. Met een massagebad in de badkamer, geniet je van jouw eigen home spa. Iedere dag weer!

Luca Varess - bubbelbad badkamer

Luca Varess is een gerenommeerd merk, dat al jaren bekend staat om haar productie van zeer hoogwaardige voorzieningen in de badkamer. Naast standaard baden en douches, heeft dit merk ook een hoogwaardig massagebad 2 personen geproduceerd. Dit massagebad is een van de beste massagebaden van het moment.

X2O: massagebaden, baden en douches

Door de jaren heen hebben wij een groot assortiment sanitaire voorzieningen opgebouwd. Naast massagebaden, kun je bij ons ook een ‘standaard’ ligbad of douche kopen. Kijk eens rond op onze website en je vindt gegarandeerd een product dat bij jou past.

Tip: Kijk dan ook eens naar onze badkranen, badkussens en badschermen. Met deze accessoires maak je jouw home spa helemaal af.