Hansgrohe is toonaangevend op gebied van badkamerkranen en keukenkranen. Dit Duitse merk staat synoniem voor betrouwbaarheid en degelijkheid. De continue zoektocht om techniek en design met elkaar te verenigen maken van Hansgrohe een wereldspeler. Bij X²O geniet je van 8 jaar garantie op alle Hansgrohe producten.

Hansgrohe douchekranen

Hansgrohe investeert voortdurend in innovatieve technologieën en stelt vaak de norm. Een Hansgrohe regendouche biedt heel wat comfort. Modellen zoals de Crometta en Raindance zijn niet meer weg te denken. De Ecostat en ShowerSelect thermostatische douchekranen vertrouwen op een universele ibox inbouwkraan module. Recente innovaties zijn de PowderRain-technologie en de RainFinity. Hiermee bewijst Hansgrohe opnieuw toonaangevend te zijn.

Hansgrohe wastafelkranen

Hansgrohe wastafelkranen blinken uit in design en duurzaamheid. Ook hier staat innovatie in dienst van gebruiksgemak centraal. Technologieën zoals Coolstart, Select en QuickClean zorgen voor een dagelijkse dosis comfort. De Hansgrohe wastafelkraan modellen zijn stijliconen geworden. We denken aan Talis, Focus, Logis, Metris en natuurlijk het statige Metropol. Eén voor één sprekende designs. Om nog sterker aan te sluiten bij de laatste trends ontwikkelde Hansgrohe de FinishPlus collectie. Een uitgebreide collectie van diverse kleuren variërend van Black Mat tot Brushed Bronze.

Hansgrohe badkranen

Ook voor het bad biedt Hansgrohe heel wat moois. De modellen voor de wastafel vind je ook terug in de badkranen. Zo creëer je een harmonieus geheel in je badkamer. Thermostatische badkranen en badmengkranen worden met de grootste zorg vormgegeven, zonder het comfort uit het oog te verliezen. Badkranen aan de muur, op de badrand of op de vloer, het Hansgrohe aanbod is compleet.

Hansgrohe keukenkranen

Hansgrohe toont zich ook specialist in de keuken. De keukenkraan moet vooral op en top gebruiksvriendelijk zijn. Dit realiseert Hansgrohe door modellen met handige sproeikop, de uittrekbare handsproeier en de discrete sBox. Een keukenmengkraan van Hansgrohe herken je meteen. Ook hier vind je de iconische modellen zoals Talis  en Focus.