Binnen het Hansgrohe-assortiment ontdek je een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle douche-, bad en wastafelkranen. Ook passende koudwaterkranen voor in de toiletruimte zijn te vinden in het assortiment. Betrouwbaarheid en degelijkheid zijn synoniem voor het merk. Je geniet bovendien van 8 jaar garantie op alle Hansgrohe producten.

Hansgrohe douchekranen

> Meer inspiratie? Blader door de catalogus!

Met een scherp oog voor innovatie en design streeft Hansgrohe naar de ultieme douchebeleving. Ontdek ons uitgebreid aanbod douchekranen en regendouchesets van Hansgrohe. 

Hansgrohe wastafelkranen

> Meer inspiratie? Blader door de catalogus!

Bij X²O vind je een uitgebreid aanbod wastafelkranen van Hansgrohe. Van de standaard modellen, tot de verhoogde wastafelkranen en inbouwmodellen. Kies de juiste wastafelkraan op basis van de vorm en stijl van je waskom en/of handgrepen van je badkamermeubel. Combineer gelijke vormen en afwerkingen om een mooi geheel te creëren. 

Hansgrohe badkranen

> Meer inspiratie? Blader door de catalogus!

Het is belangrijk om eenheid en rust te vinden in je badkamer. Kies daarom een badkraan die past bij de stijl van je bad. Ontdek ons aanbod badkranen van Hansgrohe, steeds functioneel en prettig in gebruik. 

Hansgrohe koudwaterkranen

> Meer inspiratie? Blader door de catalogus!

Een passende koudwaterkraan van Hansgrohe in de toiletruimte kan zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Kies voor een model dat aansluit bij je toiletmeubel of handwasser om een elegant geheel te creëren.