Creëer een waterdichte douche met Linie Plato douchewandpanelen

Bij renovaties telt niet enkel het esthetische, maar ook het praktische aspect. Dat geldt natuurlijk ook bij een nieuwe douche.

Met Plato douchewandpanelen voeg je een uniek element toe aan je badkamer. En ze zijn in een mum van tijd geplaatst!


Douchen zonder zorgen

Met Linie Plato douchewandpanelen creëer je een rustgevende, naadloze afwerking. Een mooi alternatief voor tegels! Douchepanelen creëren een grote, egale oppervlakte. Dat egale vlak zorgt voor een optische verruiming van je badkamer.


Hoe minder voegen, hoe minder onderhoud!. Dankzij het waterafstotende oppervlak komt vocht niet achter de panelen. Ideaal!
In geuren en kleuren

De voordelige PVC douchepanelen zijn beschikbaar in vier verschillende kleuren. Je kan er dus heel wat richtingen mee uit. Laat je douche opvallen met de donkere Montana Mist panelen. Combineer met een wit badkamermeubel voor het ultieme contrast.


Ga je voor een echte betonlook in de badkamer? Dan is het kleur Oregon iets voor jou. Trek de industriële visie door naar de rest van je badkamer en kies voor een meubel in betonkleur. Zo creëer je een mooi, samenhangend geheel.


Wil je een ‘warme badkamer’ niet enkel letterlijk maar ook figuurlijk nemen? De warme Dakota panelen creëeren een rustgevende look.


De grijswitte Logan Lake wandpanelen passen perfect bij een neutrale, frisse badkamerlook. Combineer met een witte douchebak en laat je douche helemaal tot haar recht komen.

Installeren maar!

Bezig met een kleine verbouwing of een totaalrenovatie van je badkamer? Met de Plato wandpanelen zit je altijd goed. Een verouderd muurtje verbergen of bovenop een oude tegel plaatsen: het kan allebei!

De Linie Plato wandpanelen zijn verpakt in een set van drie (90 x 210 cm). Zo maak je jouw douchewandbekleding helemaal op maat! Via een tand-en-groefsysteem klik je de panelen eenvoudig in elkaar. Werk af met afwerkingsprofielen in dezelfde kleur als de panelen. Ziezo, het doucheplezier kan beginnen! 


Jouw ideale Linie Plato douchewandpaneel gevonden?

Onze specialisten helpen je graag verder met gepast advies voor je nieuwe badkamer!

Ik kom langs!