BatiWooow / 6 Badkamertrends / Gekleurde kranen / CoolMetal kranen

Ga voor de trendy inoxlook in je badkamer met CoolMetal kranen

Elke badkamer heeft haar eigen stijl. Kranen zijn verrassend bepalend voor de uitstraling van je hele badkamer. Goed nieuws, want de mogelijkheden werden net nog groter! Naast chroomkleurige en zwarte kranen, kan je nu kiezen voor coolmetal kranen.


CoolMetal kan je het best vergelijken met geborstelde inox of roestvrij staal. Dat is een geliefd kleur in hedendaagse interieurs: zowel in de keuken als voor trappen en deurklinken. Kenmerkend voor CoolMetal badkamer- en keukenkranen is de heldere uitstraling, gecombineerd met een stijlvolle en tijdloze vormgeving. Met deze kleur kan je alle kanten op: industrieel, landelijk, modern. Jij kiest!

Wist je dat CoolMetal het resultaat is van een recente technologische ontwikkeling in de ruimtevaart en auto-industrie? Deze innovatie heet PVD (Physical Vapour Deposition). Ons innovatie-team perfectioneerde de nieuwe technologie voor toepassing in de badkamer.  Met behulp van plasmadeeltjes brengen we een ultra dunne coating aan op het messing kraanlichaam. Deze coating is zeer duurzaam en egaal. Door de extreem sterke hechting van de plasmacoating zijn PVD-kranen uitermate bestand tegen stoten en krassen. Jarenlang gebruiksplezier verzekerd.Naast de extreem sterke coating hebben kranen met PVD nog een interessante eigenschap. De technologie laat namelijk talrijke afwerkingsmogelijkheden toe. Voor CoolMetal kozen wij voor de uitstraling van geborstelde inox.Het assortiment CoolMetal kranen bestaat uit diverse types wastafelkranen, onder andere verhoogde en inbouwkranen. Voor de badkraan en doucheset kan je ook beroep doen op CoolMetal. Zo is je badkamer compleet. Natuurlijk mogen we de keuken niet vergeten. Een elegante én functionele keukenkraan in CoolMetal mag niet ontbreken.


CoolMetal zal in je badkamer en keuken een stijlelement vormen waarvan je jarenlang geniet.
Haal nog méér uit je badkamer en kom langs in onze showroom om het volledige assortiment te ontdekken.Ik kom langs!


Deze artikels kunnen ook interessant zijn

Alle tips om dé ideale badkamerkraan te kiezen

Lees hier enkele tips die je op weg helpen de ideale kranen te kiezen.

LEES MEER >

Mijn toilet inrichten! Hoe begin ik eraan?

Hoe pak je dit project concreet aan? Waar hou je rekening mee? We helpen je graag verder.

LEES MEER >

Zwart op wit: een contrast met pit

Wat als je op zoek bent naar een beetje meer pit? Zoek niet verder, de trend met zwarte accenten in de badkamer is helemaal je ding!

LEES MEER >

Het geheim achter die luxueuze inloopdouche?

Natuurlijk heb je een heerlijke regendouchekop nodig, maar innovatieve wandbekleding maakt het verschil.

LEES MEER >


Op de hoogte blijven van X²O?

We voorzien heel wat nieuwe artikels vol inspiratie, tips & tricks.
Ook onze promoties en folders delen we graag met je!


Ik wil op de hoogte blijven