BatiWooow / 6 Badkamertrends / Gekleurde kranen / Gouden kranen

Een gouden kraan in de badkamer. Een trend met een luxueus kantje.


Brushed bronze FinishPlus Hansgrohe

We zien de laatste tijd steeds meer gouden kranen opduiken in badkamers. Een prachtige gouden kraan bezorgt je badkamer dan ook een glamoureuze look. Er bestaan 2 afwerkingen: glanzend of glossy gold en geborsteld, mat of brushed gold. Goudkleurige kranen zijn de perfecte keuze als je gaat voor tijdloos én trendy.

Wil je graag je badkamer iets extra’s geven, dan is een goudkleurige kraan jouw ding. Ze passen bij uiteenlopende interieurstijlen. We laten je graag even meedromen.


Goudkleurige kranen op een donkere tegel of beschilderde muur vormen haast een kunstobject. Ze geven, in combinatie met enkele goudkleurige accessoires, je badkamer een warme en luxueuze ambiance.


     

Droom je van een industriële stijl waar beton en brute natuurlijke materialen de hoofdrol spelen? Ook hier zullen gouden badkamerkranen het plaatje afmaken. Kies in dit geval voor geborstelde of mat gouden kranen.


Een goudkleurige wastafelkraan of gouden douchekraan in combinatie met marmer (natuursteen of keramiek) straalt op en top luxe uit! De verfijnde uitstraling van het marmer wordt versterkt door de zachte gloed van de gouden kranen en accessoires.


Ten slotte kunnen goudkleurige kranen ook perfect in een landelijke badkamer of keuken. De vintage vormgeving en matte uitstraling van een gouden keukenkraan of wastafelkraan draagt bij tot de retro look.


      




Net zoals ons verliefd op gouden kranen voor je badkamer?

Kom langs in 1 van de X²O showrooms en ontdek het complete aanbod.



Maak een afspraak!