BatiWooow / 6 Badkamertrends / Gekleurde kranen / Brushed Rose Gold kranen

Brushed Rose gold: een interieurtrend voor badkamers met pit

De kleuren roze goud, rose gold of kopergoud zijn niet meer weg te denken in de wondere wereld van juwelen en woonaccessoires. De tijdloze allure van goud zorgt in combinatie met een subtiele kopertint voor een verfijnde uitstraling. De geborstelde afwerking brengt een extra luxueus gevoel met zich mee.


Het hoeft dus niemand te verbazen dat Brushed Rose Gold ook steeds prominenter aanwezig is in badkamerinterieurs. Zo is er de prachtige wastafelkraan in Brushed Rose Gold of een luxueuze inloopdouche met een Brushed Rose Gold afwerking.


Méér Brushed Rose Gold in je badkamer

Wil je deze trendy kleur in de hele badkamer doortrekken? Kies voor een collectie badkamerkranen waarbij je al je kranen kan onderdompelen in Brushed Rose Gold. Je wastafelkraan, je badkraan en je douchekraan in dezelfde tint, tilt je badkamer meteen naar een hoger niveau.Met welke kleuren combineer je Brushed Rose Gold?

Het boeiende aan deze aparte, stoere en tegelijk warme kleur is dat je er compleet verschillende sferen mee kan creëren.


Brushed Rose Gold combineert ten eerste uitstekend met pasteltinten. Zachte kleuren en materialen versterken de schoonheid van de met zorg geselecteerde items. Denk bijvoorbeeld aan babyblauw, pistache, lila of mintgroen. Zo creëer je een ietwat vrouwelijke of een meer vintage sfeer.


     

Naast al die liefelijke tinten is Brushed Rose Gold ook een topper in combinatie met brute betontexturen of verweerd hout. Brushed Rose Gold doet een beetje denken aan koperkleur. Het vurige rood van het koper is hier wat minder fel en biedt heel wat mogelijkheden om een koele badkamer een warme gloed te geven. Ga je voor zo’n stoere mix, dan geef je met je badkamer een sterk statement.


Of kies tenslotte voor een sobere, neutrale achtergrond om Brushed Rose Gold te laten stralen in je badkamerinterieur. Zwart, grijs of beige zijn gouden combinaties. Let wel op met andere metaalkleuren: er kan immers maar één dominante kleur zijn.


      
In onze webshop en ook in onze showrooms

De gloednieuwe, trendy Brushed Rose Gold kranen overwegen voor jouw badkamer, is dus zeker een goed idee.
Heb je meer tips nodig of wil je professionele uitleg en advies? Ontdek alle mogelijkheden voor je badkamer in onze showrooms.
Onze badkameradviseurs helpen je graag verder.Koop hier je kraan.