Koudwaterkranen

Een passende koudwaterkraan van Blaufoss of Grohe in de toiletruimte zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Kies voor een model dat aansluit bij uw toiletmeubel of handwasser om een elegant geheel te creëren.

Blaufoss Ottawa koudwaterkraan mat zwart
promo 6 varianten beschikbaar
Blaufoss Multa koudwaterkraan mat zwart
promo 6 varianten beschikbaar
Blaufoss Ottawa verhoogde koudwaterkraan mat zwart
promo 6 varianten beschikbaar
Blaufoss Miniato koudwaterkraan chroom
promo
Blaufoss Ottawa inbouw koudwaterkraan mat zwart
promo 6 varianten beschikbaar
Blaufoss Multa verhoogde koudwaterkraan mat zwart
promo 6 varianten beschikbaar
Linie Vista koudwaterkraan mat zwart
promo 2 varianten beschikbaar
Hansgrohe Focus 70 koudwaterkraan chroom
promo
Grohe BauLoop koudwaterkraan chroom
promo
Grohe Universal C-uitloop koudwaterkraan chroom
promo 2 varianten beschikbaar
Grohe Universal inbouw koudwaterkraan chroom
promo
Grohe Atrio koudwaterkraan Brushed Hard Graphite
promo 2 varianten beschikbaar
Blaufoss Dayton koudwaterkraan chroom
promo
Blaufoss Eliot koudwaterkraan chroom
promo
Blaufoss Carson koudwaterkraan chroom
promo
Blaufoss Austin koudwaterkraan chroom
promo
Blaufoss Ritaro zelfsluitende koudwaterkraan chroom
promo
Blaufoss Boston verhoogde koudwaterkraan chroom
promo
Grohe Eurostyle Cosmopolitan koudwaterkraan chroom
promo
Grohe EuroEco Cosmopolitan E Sensor koudwaterkraan chroom
promo
Grohe Eurodisc Cosmopolitan koudwaterkraan chroom
promo
Grohe EuroCube koudwaterkraan chroom
promo
Grohe Concetto koudwaterkraan chroom
promo
Linie Press zelfsluitende koudwaterkraan chroom
promo

Een stijlvolle koudwaterkraan? Bekijk ons assortiment

De meeste mensen kiezen ervoor om hun toiletruimte uit te rusten met een koudwaterkraan. Zoals de naam al verklapt, geeft deze kraan alleen koud water. In de keuken of in de badkamer is dit uiteraard niet gewenst. Maar in het toilet, waar je doorgaans alleen kort je handen wast na het toiletgebruik, is een koudwaterkraan absoluut toereikend.

Op deze pagina vind je een groot assortiment stijlvolle koudwaterkranen, van diverse gerenommeerde merken. Je kunt bijvoorbeeld een koudwaterkraan kopen van Blaufoss, Hansgrohe, House of Ascott of Linie. Ook als je een mooie Grohe fonteinkraan wil kopen, zit je goed bij X2O.

Kies je eigen koudwaterkraan kleur

Vroeger moest een toiletruimte vooral praktisch zijn. Uiteraard is dit nog steeds het geval, maar vandaag de dag speelt stijl ook een grote rol. Wil jij jouw toiletruimte stijlvol laten ogen? Kies dan niet alleen voor een mooi toilet, stijlvol tegelwerk en een moderne wasbak, maar geef je toilet de ‘finishing touch’ met een stijlvolle koudwaterkraan.

Je kunt jouw toiletkraan matchen met de andere voorzieningen in het toilet. Heb je bijvoorbeeld een klassiek toilet met een klassieke wasbak? Neem dan een klassieke koudwaterkraan. We verkopen deze koudwaterkraan toilet in de kleuren chroom, coolmetal of zelfs goud. En heb je een donkere toiletruimte? Dan maakt een zwarte fonteinkraan het geheel helemaal af. Een zwarte koudwaterkraan is niet alleen erg trendy, maar oogt bovendien erg stijlvol.

Een koudwaterkraan met bewegingssensor

Een koudwaterkraan met sensor is op en top hygiënisch. Deze kraan hoef je namelijk niet aan te raken voor gebruik. De sensor van de fonteinkraan detecteert je handen en zorgt ervoor dat de kraan aan gaat. En haal je je handen weer weg? Dan stopt de kraan automatisch. Dit betekent dat je niet onnodig water verspilt. Dit maakt een koudwaterkraan met bewegingssensor niet alleen luxe en hygiënisch, maar ook duurzaam.

X2O: voor alle soorten kranen

Op deze pagina vind je al onze koudwaterkranen. Ben je op zoek naar een andere kraan? Bekijk dan ons complete assortiment kranen eens. Naast een koudwaterkraan toilet, verkopen wij ook wastafelkranen, douchekranen, badkranen, keukenkranen en bidetkranen. Bij ons vind je altijd waar je naar op zoek bent.

Verrijk jouw toilet met een stijlvolle koudwaterkraan

Wil je jouw toiletruimte een make-over geven? Investeer dan niet alleen in een nieuw toilet en een mooi toiletmeubel. Met de juiste accessoires geef je jouw toilet de stijlvolle en luxe uitstraling waar je naar op zoek bent. Heb je hulp nodig in jouw zoektocht naar een mooie handenwasser? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met, door je geheel vrijblijvend advies te geven en al jouw vragen te beantwoorden.