Halfvrijstaande baden

Deze halfvrijstaande baden evenaren het gevoel van een vrijstaand bad maar zorgen voor een ruimtebesparende indeling van uw badkamer. Deze baden zijn vrij te plaatsen tegen een muur.

Waar moet je nieuwe bad aan voldoen?

Wil je een half vrijstaand bad kopen, dan ben je bij X2O absoluut aan het goede adres. In ons uitgebreide assortiment van halfvrijstaande ligbaden kom je baden van allerlei afmetingen tegen. Zo hebben we hoogstaande baden met een grootte van 170x75 cm, 170x78 cm en 170x80 cm. Daarnaast zijn de halfvrijstaande baden van X2O beschikbaar in de maten 175x75 cm, 175x80 cm, 180x80 cm en 180x85 cm. Al onze halfvrijstaande baden zijn standaard als 2-persoonsbad ofwel dubbel bad verkrijgbaar. Dit type bad kun je uiteraard ook als 1-persoonsbad of enkel bad gebruiken. Wil je een half vrijstaand bad kopen, dan mag je een ligbad van de allerbeste kwaliteit verwachten. Onze halfvrijstaande baden worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals acryl en solid surface met een subtiele matte afwerking. Hou je meer van een mooie glanzende afwerking, dan kan dit natuurlijk ook.

Welke halfvrijstaand ligbad verkies je?

Ga je een half vrijstaand bad plaatsen, dan is het belangrijk om erover na te denken welke vorm je nieuwe bad moet hebben. In ons aanbod vind je een grote verscheidenheid aan smaakvolle halfvrijstaande baden met verschillende vormen. Zo hebben we halfvrijstaande baden met ovale en rechthoekige vorm. Als je een ovaal ligbad zoekt, dan zal het Balmani Forte bad je wellicht goed bevallen. Dit geraffineerde bad met dunne rand en afgeronde hoeken is gemakkelijk te installeren door de afgewerkte wanden. Bovendien heb je 8 jaar garantie op dit exemplaar. Hou je meer van rechthoekig, dan is het Coda half vrijstaand bad van Luca Varess een absolute aanrader. Dit elegante bad met strakke lijnen heeft twee prettige ligflanken en biedt extra comfort, doordat de afvoerplug zich in het midden van het ligbad bevindt. Tot slot is ook de Linie collectie onderdeel van ons brede scala aan ligbaden. Deze tijdloze halfvrijstaande baden van de serie Paulo zijn allemaal dubbelwandig. Het voordeel hiervan is dat het water lang op de juiste temperatuur blijft. De baden zijn licht in gewicht, zodat het gemakkelijk is om deze halfvrijstaande baden te plaatsen. Wil je ons hele aanbod ligbaden bekijken, dan is het goed om te weten dat we naast halfvrijstaande baden tevens vrijstaande baden hebben. Ontdek daarnaast ook onze inbouwbaden, hoekbaden en massagebaden.

Welke stijl wil je uitdragen met jouw nieuwe ligbad?

Als je op zoek bent naar een nieuw half vrijstaand bad, dan wil je natuurlijk wel dat je bad perfect past bij de inrichting van je badkamer. Een belangrijke vraag is dan ook welke sfeer je badkamer moet uitademen. Ga je voor een landelijke stijl, dan past daar een comfortabel half vrijstaand bad bij met een enigszins sober maar warm karakter en ronde vormen. Wil je een moderne badkamer, dan mag een half vrijstaand bad met strakke lijnen niet ontbreken. Je moderne bad in bijvoorbeeld mat wit mag luxe uitstralen en een ruimtelijke ambiance in de badkamer creëren. Voor welke decor je uiteindelijk ook gaat, je ligbad moet zeker de blikvanger in je badkamer zijn.