Strak en modern met Balmani

Het verfijnde Balmani-segment krijgt er ook enkele nieuwigheden bij. Toppers zoals de Lucida-lijn in houtmotief worden uitgebreid met nieuwe modellen. Ook het assortiment van de populaire Mitra-lijn wordt uitgebreid met, onder andere, een versie in teak. Deze  houtsoort geeft de badkamermeubelen een warme, luxueuze uitstraling.

Kwalitatief en smaakvol met Storke

Deze praktische, kwalitatieve en smaakvolle reeks wordt ook dit jaar uitgebreid met vernieuwende, strakke designs. Voor de fans van industriële interieurs zijn de meubels met betonlook een echte verademing. Deze nieuwe trend geeft elke badkamer een moderne, “edgy” uitstraling.


Budget vriendelijk en praktisch met Linie

Deze populaire reeks werd het afgelopen jaar sterk uitgebreid. Zo kregen de zwevende meubels dit jaar ook staande varianten. Die zorgen voor een maximale opbergruimte in bijvoorbeeld kleinere badkamers.


Stijlvol baden en heerlijk genieten

Het duurzame materiaal dat voor de solid surface baden wordt gebruikt, zorgt niet enkel voor een stijlvolle uitstraling, maar is ook gemakkelijk in onderhoud. Geen wonder dat de vrijstaande baden zo populair zijn. Daarom lanceert X²O nu ook halfvrijstaande modellen en hoekbaden in datzelfde materiaal.