Wil jij er ook eendje winnen?

Sinds begin dit jaar is X²O Badkamers de trotse partner van het professioneel cyclocross team Baloise Trek Lions. Hun renners en rensters deden het de afgelopen maanden goed in onze X²O Badkamers trofee en samen verzamelden ze een heleboel Duckies of grote badkamer eenden. Je hebt ze vast wel gespot op televisie of in de krant. Zelf ook altijd al zo'n grote eend in huis willen halen? Dit is je kans! 

  
Een exclusief lid van onze Duckies familie winnen doe je door onze wedstrijdvraag correct te beantwoorden en je e-mailadres achter te laten. Wordt er een renner/renster van Baloise Trek Lions wereldkampioen tijdens het WK Veldrijden in Oostende? Meespelen kan tot op de dag van de wedstrijd om 15u (30/1). Veel succes! Lees het volledige wedstrijdreglement na voor alle voorwaarden

   

Pakt Lucinda Brand het goud? En kapen Toon Aerts of Lars Van der Haar een podiumplaats weg ? Doe mee en ga achteraf ook met een eend naar huis. Niet zo maar ééntje trouwens, de wedstrijdeend wordt gesigneerd door alle toppers van Baloise Trek Lions.


    

Trotse partner van Baloise Trek Lions

Dat we bij X²O Badkamers van cyclocross houden, steken we niet onder stoelen of banken. We zijn dan ook erg enthousiast over het partnerschap met de Baloise Trek Lions. Een nieuwe dierenalliantie is geboren.

  

"Veldrijden is een prachtige sport die een breed publiek samenbrengt", aldus Anja Vandendriessche, marketing director van X²O Badkamers. "De X²O Badkamers Trofee was ons debuut in de cross, vanuit de visie dat X²O er ook voor elk is: we maken badkamers voor iedereen toegankelijk en zorgen voor méér badkamer voor elk budget. Nu gaan we nog een stapje verder als sponsor van Baloise Trek Lions."

    

"Wat ons vooral aantrok tot het team was hun sympathieke uitstraling en de inzet om de vrouwelijke renners, de mannen én de jongeren als één sterke ploeg te laten groeien. Dat het Baloise Trek Lions team ondertussen al zo veel X²O badeenden won tijdens de Trofee, bevestigt alleen maar de perfecte match!"