Waarom kiezen voor X2O?

Bekijk hier onze video of lees verder.

De voordeligste, niet de goedkoopste

Bij X2O vinden we dat we de voordeligste zijn, niet de goedkoopste. Daarmee geven we concreet aan dat we nooit onder onze eigen kwaliteitsstandaard willen gaan. Vindt u toch een gelijkaardig product (badkraan, wastafelmeubel, handdoekdroger, lavabo, toilet …) bij een concurrent, dan beantwoordt dit zeker niet aan onze kwaliteitsnormen of aan de look&feel van een X2O-product.

8 jaar garantie

Bij X2O zijn we niet enkel de voordeligste badkamerspecialist, we streven altijd naar een vlekkeloze service én hoogkwalitatieve producten. Bij X2O koopt u met vertrouwen. Wij geven tot 8 jaar garantie op ons assortiment. Onze klantvriendelijke dienst na verkoop heeft voor alles een oplossing. U krijgt kosteloos de nodige wisselstukken of, indien nodig, een volledig nieuw product.

Advies en service op maat

Bij X2O schrijven we Service met een grote S. Onze medewerkers vormen onze basis voor succes. Als goed opgeleide badkamerspecialisten, met passie voor hun job, helpen zij u uw droombadkamer mee samen te stellen. Voorzien van alle nodige informatie, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ook al staan we niet in voor de plaatsing, toch geven onze medewerkers vooraf handige installatietips mee. Ook voor het onderhoud van je nieuwe douche, toilet, bad, kranen geven we heel wat tips.

Laat u inspireren – ruim assortiment

Onze showrooms zijn minstens 1000m2 groot en stellen gemiddeld 70 volledig uitgeruste badkamers tentoon. Onze nieuwere winkels gaan tot 1600m2 met wel 72 badkameropstellingen om u te inspireren. Stuk voor stuk totaalconcepten van badkamers opgebouwd rond badkamermeubels met bijpassende wastafels en kraanwerk. Maar ook met douches, baden en handdoekdrogers die het beeld volledig maken … zo over te nemen voor bij u thuis. Als klant kun je kiezen tussen een uitgebreid aanbod van badkamers en badkamerproducten- en accessoires van zowel eigen exclusieve merken als internationaal gerenommeerde merken als Grohe, Hansgrohe, Villeroy&Boch, Duravit en Geberit. Zo ben je als klant altijd zeker van de juiste keuze, kwaliteit en prijs.

Ruime voorraad

Ruim 95% van onze artikelen houden wij op voorraad in ons centrale magazijn. Maw, de aangekochte producten zijn heel snel leverbaar. Kort gezegd komt het erop neer dat een bestelling die deze week geplaatst wordt, al volgende week kan uitgeleverd worden.

Gratis thuislevering

Dankzij onze ruime voorraad kunnen we goederen snel bij u thuis leveren en dit doen we bovendien gratis (vanaf een aankoop van €200).

Gratis stockage

Uw badkamer nog niet meteen nodig? Wij stockeren uw goederen gratis voor u tot 6 maand na aankoop.

Ruime openingsuren met koopavond

Omdat we bij X2O weten dat het niet altijd eenvoudig is om tijd vrij te maken hebben we ruime openingsuren, met elke week een koopavond.

Klik hier voor een overzicht van onze X²O-winkels met openingsuren, adres- en contactgegevens.

Kom zeker eens langs. U bent altijd welkom!