Waarom kiezen voor X²O?

X²O onderscheidt zich als badkamerspecialist op alle belangrijke vlakken op de badkamermarkt. De 100% Belgische ondernemer richt zich rechtstreeks tot de eindconsument. Het geheim van de succesformule? Het grootste assortiment op de markt tegen de beste prijs-kwaliteit. Ontdek hier onze video!

#1 De voordeligste

X²O is de voordeligste badkamerspecialist, dat is méér dan ‘de goedkoopste’. Elders een gelijkaardig product gezien tegen een lagere prijs? We garanderen je dat dit product niet kan tippen aan de afwerking en kwaliteit van het gelijkaardige X²O product. Bij X²O gaan we immers nooit onder onze eigen kwaliteitsstandaard.

#2 Snel & gratis thuis geleverd

Ruim 95% van onze artikelen houden wij op voorraad in ons centrale magazijn. Zo zijn je aankopen heel snel leverbaar. Vanaf een aankoop van €200 leveren we je goederen gratis.  

#3 Uitgebreid assortiment

Op zoek naar badkamerinspiratie? Onze showrooms zijn the place te be! Ze zijn minstens 1000m² groot waar je 70 volledig uitgeruste badkamers vindt, die je doen wegdromen. Elke badkamer is een totaalconcept, dat je zo kan overnemen voor bij je thuis óf volledig kan personaliseren. Kijken mag, aanraken ook! Trek je schoenen uit en kruip in één van onze baden, om te testen of je goed ligt.

Verder kan je kiezen tussen een uitgebreid aanbod van merken die exclusief door X²O verdeeld worden, en internationaal gerenommeerde merken als Grohe, Hansgrohe, Villeroy & Boch, Duravit en Geberit.

#4 Servicegericht

Bij X²O schrijven we Service met een grote S. Onze medewerkers vormen onze basis voor succes. Goed opgeleide en gepassioneerde badkamerspecialisten helpen jouw droombadkamer vorm te geven. Ze voorzien je steeds van alle nodige informatie, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

We staan niet in voor de plaatsing van je badkamer, maar onze medewerkers geven je met plezier handige installatie- en onderhoudstips mee. Zo blijft je nieuwe douche, toilet, bad of kraan blinken als nieuw.

#5 Gratis stockage

Heb je je producten nog niet meteen nodig? Geen probleem! Wij stockeren je artikelen gratis tot 6 maand na aankoop. Zo is je badkamer zeker beschikbaar op het moment dat jij die wil installeren. 

#6 Ruime openingsuren

We weten dat het niet altijd eenvoudig is om tijd vrij te maken, daarom hebben we bij X²O ruime openingsuren, met elke week een koopavond. Klik hier voor een overzicht van onze X²O-winkels met openingsuren, adres- en contactgegevens. Kom zeker eens langs. We verwelkomen je graag!