BatiWooow / Hoe kies ik? / Toilet

Hoe kies ik een toilet?Stap 1 : Welk type toilet?

Je afvoeraansluiting speelt een belangrijke rol in je keuze. Heb je een muurafvoer? Dan kan je kiezen voor een hangtoilet met inbouwreservoir. De vloer onder zo'n hangtoilet maak je schoon in 1 vlotte beweging. Een staand toilet is voordelig, sluit je makkelijk aan op een vloerafvoer en je hoeft niet te breken. Ideaal bij renovatie dus.

  

Stap 2 : Spoelsysteem

Een traditioneel toilet is voorzien van een spoelrand. Geen fan van verborgen vuil? Kies dan voor een modern toilet zonder spoelrand. Een zeer hygiënische keuze. Niet al te veel plaats? Dan is een compact toilet jouw oplossing. Niet je toiletbril wordt korter, maar de zitting in zijn geheel. Evenveel comfort op een beperkte ruimte.

 

Stap 3 : Hangend toilet

Handig en praktisch, zo'n hangtoilet. Dit soort toilet heeft een strakke uitstraling en het inbouwreservoir zit verstopt achter de muur. Let er op dat niet elke duwplaat past bij elk inbouwsysteem.

  

Stap 4 : Model en kleur

De meeste toiletten zijn wit. Kies je liever voor iets anders dan glanzend porselein? Geen probleem, ook mat porselein in wit en zwart behoort tot de mogelijkheden. Ook de toiletbril bepaalt mee de uitstraling van je ruimte : ultradun of golvend, comfortabel zit je in elk geval.

  

Stap 5 : Zin in meer?

Een totaal nieuwe toiletervaring ontdekken doe je met het douchetoilet. Een uitschuifbare waterstraal spoelt je billen schoon en da's nog niet alles. De intensiteit, de warmte en de flexibiliteit van je douchestraal stem je helemaal af op jouw wensen. Bedienen doe je vlotjes via een speciale afstandsbediening met bijpassende app. Zo, je toilet krijgt vorm

  

Bekijk alle toiletten