BatiWooow / Hoe kies ik? / Douchekraan

Hoe kies ik een douchekraan?Stap 1 : Welk type?

Voor een douchekraan, heb je de keuze tussen inbouw en opbouw. Een opbouw douchekraan plaats je heel makkelijk en is ideaal bij een renovatie. Een ingebouwde kraan heeft dan weer als voordeel dat je waterleiding en je kraanwerk netjes weggewerkt zitten in de muur.

  

Stap 2 : Temperatuur

Een thermostatische kraan is heel populair in hedendaagse douche. Je gewenste temperatuur instellen, opendraaien en dagelijks genieten van je perfect warme of koude straal. Bij een mengkraan zoek je zelf naar de ideale temperatuur door het warme en koude water voor jou perfect in balans te brengen.

 

Stap 3 : Waswijze

Een regendouche integreer je makkelijk in elk badkamerontwerp. De brede kop garandeert je groots doucheplezier bij je thuis. De handdouche maakt het je dan weer makkelijk om te douchen zonder je haar nat te maken.

  

Stap 4 : Samenstelling

Ga je voor een kant-en-klare regendoucheset met thermostaat of mengkraan? Of verkies je zelf je douchekraanset samen te stellen. Dan selecteer je volledig zelf de hoofddouche, de handdouche en de douchekraan van jouw keuze.

  

Stap 5 : Model en kleur

Douchekranen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Rechthoek, rond of vierkant? Overweeg ook een catchy kleur voor je douchekraan : van stijlvol zwart, tot rebels rozegoud en verrassend wit. Zo je douchekraan krijgt vorm

  

Bekijk alle douchekranen