BatiWooow / Hoe kies ik? / Badkraan

Hoe kies ik een badkraan?Stap 1 : Welk type badkraan?

Je bad en je badkraan zijn onafscheidelijk, en je kan kiezen waar je je kraan wil. Van op de vloer voor een chique uitstraling, op de badrand voor een originele look of traditioneel op de muur. Een ingebouwde badkraan verstopt je leidingen en kraanlichaam, terwijl bij een opbouwversie het kraanlichaam op de muur wordt gemonteerd. Ideaal voor renovatie.

  

Stap 2 : Hoe regel ik de temperatuur?

Een thermostatische badkraan brengt het water meteen naar jouw gewenste temperatuur. Vooraf instellen en de kraan doet de rest. Bij een mengkraan sta je zelf achter de knoppen om de ideale warmte te bereiken.

 

Stap 3 : Model en kleur

Badkranen bestaan in verschillende uitvoeringen en kleuren. Kies voor een tijdloos design in een niet alledaagse kleur zoals zwart of goud. Chroom is dan weer de klassieker bij uitstek. Uitpakken doe je met bijzonder brons of gracieus grafiet.

  

Stap 4 : Bijpassende handdouche

Een handige handdouche maakt je badkraan af. Kies voor een exemplaar dat even stijlvol is als je badkraan. Heel wat handdouches bieden ook de mogelijkheid de waterstraal te bepalen met verschillende jetfuncties.

  

Bekijk alle badkranen