X²O Badkamers is trotse partner van Huis Gemaakt bij VTM en Blind Gekocht op Play4

  

X²O Badkamers toont haar badkamers op televisie! Als trotse partner gingen we samen op zoek naar de badkamer die ze aan iedereen willen laten zien! De deelnemende koppels van Huis Gemaakt en de bevoegde interieurarchitecten van Blind Gekocht kwamen bij ons langs voor de inrichting van de badkamers! Benieuwd naar wat ze hebben uitgekozen? Kijk dan zeker naar 'Huis Gemaakt' op VTM en naar 'Blind Gekocht' op Play4.

   

Binnenkort vind je op onze website alle gekozen badkamers tot in detail terug en kan je er ongegeneerd en urenlang binnen kijken. Bovendien vind je er een bomvol inspriatieluik met alles wat je je maar kan wensen voor je volgende badkamer. Een onmisbaar badkameronderdeel gespot op televisie? Je favorieten bestellen kan meteen en aan kortingen tot -50%. 

         

Huis Gemaakt op VTM

In het gloednieuwe VTM programma Huis Gemaakt gaan 9 jonge koppels een stevige renovatie-uitdaging aan. Interieurarchitect Gert Voorjans en aannemer Cerina Marchetta staan de koppels bij met tips en advies. Zo worden ze misschien wel eigenaar van het huis, een droom die slechts is weggelegd voor 1 koppel.

   

Benieuwd naar hun badkamerkeuze? Ontdek de make-over van hun badkamer vanaf woensdag 21/04 in het programma om 20u40 bij VTM, in real-life in onze showrooms en op www.x2o.be

Blind Gekocht op Play4

Blind Gekocht is terug! Kersvers presentator Kobe Ilsen gaat samen met makelaar Béa Vandendael en een interieurarchitect voor elk koppel op zoek naar het droomhuis. Pittig detail : de nieuwe eigenaars krijgen hun woning pas te zien nadat de experten het voor hen hebben gekocht.

   

Benieuwd naar hun badkamerkeuze? Ontdek het in het programma vanaf 14/04 telkens op woensdag om 20u40 op Play4, in real-life in onze showrooms en op www.x2o.be!

Alles over Huis Gemaakt en Blind Gekocht op de voet volgen?

Hou deze pagina en onze sociale media dan goed in de gaten!