X2O in de kijker

Het Nieuwsblad (februari 2017)
De nieuwste trends in badkamermeubels
Wist u dat u gemiddeld anderhalf jaar van uw leven doorbrengt in de badkamer? Maak die tijd voor uzelf dan ook zo aangenaam mogelijk, in een badkamer waar u zich echt goed voelt. In dit artikel uit Het Nieuwsblad ontdekt Anouk Taeymans de nieuwste trends in de badkamermeubelen bij X2O.

 

Batibouw (februari 2017)
Hoogdagen voor bouwers en verbouwers
Ook dit jaar was X²O een vaste waarde op Batibouw. Heeft u de beurs gemist of wilt u nogmaals inspiratie opdoen? Benieuwd waarmee X²O uitpakte op Batibouw? Bekijk hier enkele filmpjes van onze stand. Op de Nocturne van Batibouw mocht X²O twee special guests verwelkomen: Acteur Roel Vanderstukken en ex-Miss België Laura Beyne

 

Batibouw 2017 fotos

Op Batibouw was ook het tijdloos design van de Balmani Mitra reeks te bewonderen. Ook kwam Blix.tv op bezoek bij onze Batibouwstand om de nieuwste trends in de badkamerwereld te ontdekken.

 

 

Vier (november 2016 - januari 2017)
Ons Eerste Huis
X2O was de badkamerpartner van het Vier-programma Ons Eerste Huis. De drie deelnemende koppels kozen hun badkamer bij X²O, elk naar hun eigen stijl en smaak. Benieuwd welke badkamer Sanne en Nick kozen voor in hun huis? Bekijk hier een kort filmpje over hun badkameraankoop bij X²O.

 

Cocoon (november 2016)
De woon- en interieurbeurs
X2O was dit jaar te vinden op de Cocoon woon- en interieurbeurs te Brussel. Benieuwd welke badkamertrends en creaties we daar voorgesteld hebben? Ontdek het in volgend filmpje, opgenomen tijdens de Cocoon Ladies' Day.

 

Het Laatste Nieuws (september 2016)
De mooiste looks voor je badkamer 
Niet alleen de keuken maar ook de badkamer is de laatste jaren uitgegroeid uit tot een echte leef- en beleefruimte. Het aanbod in stijlen, materialen, kleuren en afwerkingen is intussen enorm: van robuust eik tot strak design met witte lak, en dat voor elk budget. Ben je toe aan een nieuwe badkamer? We inspireren je met enkele actuele trends.
-> klik hier

 

Focus Mijn Huis (september 2016)
5 trends die je badkamerritueel voorgoed veranderen
Je badkamer is veel meer dan enkel een plek voor je persoonlijke hygiëne. Het is je privé-ontspanningsruimte en een plaats voor wellness en verwennerij. Deze 5 badkamertrends spelen daar slim op in.
-> klik hier en hier

 

X²O op TV in Nederland:

Ook in Nederland is het X²O-concept populair. Onlangs waren we te zien op de RTL4 met handige badkamertrips & tricks; bekijk hieronder de filmpjes.

Bent u op zoek naar een budgetvriendelijke badkamer? Of zoekt u eerder de perfecte badkamer voor in een kleine ruimte?

 

Wilt u graag een strakke, moderne badkamer? Of verkiest u een retro look?

 

Home sweet home (mei 2016)
-> klik hier

Fokus Mijn Huis (januari 2016)
Fokus Mijn Huis is een themabijlage die op 28 januari werd meegestuurd met Het Nieuwsblad.
Het dossier, met focus op lifestyle en interieur brengt interessante artikels rond bouwen en verbouwen. In het hart van de publicatie een exclusief interview met Michèle Van Sebroeck, waarschijnlijk de bekendste interior designer van ’t land, dankzij het tv-programma De Huisdokter. Onderaan de pagina getuigen de klanten van X2O over hun positieve ervaringen met de voordeligste badkamerspecialist. Lees waarom X2O die badkamerspecialist is, die echt werk maakt van uw wensen.
-> Klik hier voor het interview met Michèle Van Sebroek en het artikel van X2O. 

Ik ga Bouwen & Renoveren (januari 2016)
-> Klik hier

Actief Wonen (januari 2016)
-> Klik hier