Over X2O

Welkom bij X²O, de voordeligste badkamerspecialist

X²O onderscheidt zich als badkamerspecialist op alle belangrijke vlakken op de badkamermarkt. De 100% Belgische ondernemer richt zich rechtstreeks tot de eindconsument. Het geheim van de succesformule? Het grootste assortiment op de markt tegen de beste prijs-kwaliteit.

-> Bekijk hier onze video

-> Breng een virtueel bezoek aan onze toonzaal (Breda)

Een gevestigde waarde op de Belgische badkamermarkt

X²O is een echte badkamerspecialist en opende zijn eerste badkamerwinkel op 20 april 2005. 1 decennium later heeft de retailgroep 11 badkamerwinkels in Vlaanderen, 2 in Brussel en 5 in Wallonië. We zijn op relatief korte termijn uitgegroeid tot de marktleider op de Belgische particuliere badkamermarkt. De Belgische landsgrenzen zijn echter niet het einde.

Expansie over de landsgrenzen heen

In 2015 opende X²O de eerste twee vestigingen op de Nederlandse markt, in Den Bosch en in Eindhoven. Al snel bleek dat ook de Nederlandse consument overtuigd is van de succesformule van X²O. En dus werd de expansie ingezet, het begin van een hele reeks openingen. Het ultieme doel? Op korte termijn bereikbaar zijn voor elke Nederlandse consument, doorheen het hele land.

Omnichannel – altijd en overal ter beschikking

X²O biedt elk type klant een antwoord. Op gebied van productassortiment, maar ook wat betreft winkelmogelijkheden. Gaat u graag langs in een fysieke winkel, dat kunt u terecht in ons breed netwerk aan fysieke winkels. Oriënteert u zich liever eerst online, dat kan ook in onze webshop.

Zorgeloos kopen – zeker van uw aankoop

Voor zowel België als Nederland beantwoordt (de webshop van) X²O aan de strenge normen en reglementeringen van BeCommerce. Becommerce is een Belgische vereniging dat instaat voor een kwaliteitslabel en eigen gedragscode, waaraan leden moeten voldoen. Daarenboven is X²O CBW-erkend (deelname aan de Stichting Erkenning Woningbranche en Stichting Garantieregelingen). Hiermee bieden we u als klant dé garantie voor veilig aankopen.

De voordeligste, niet de goedkoopste.

X²O is de voordeligste, niet de goedkoopste. Daarmee geven we concreet aan dat we nooit onder onze eigen kwaliteitsstandaard willen gaan. Vindt u toch een gelijkaardig product (badkraan, wastafelmeubel, handdoekdroger, lavabo, toilet …) bij een concurrent, dan beantwoordt dit zeker niet aan onze kwaliteitsnormen of aan de look&feel van een X²O-poduct. 100% echt tevreden klanten Het verwachtingspatroon van de consument verandert voortdurend. Zeker in de badkamersector waar we een evolutie meemaken van bescheiden wasplaats naar wellness-ruimte. Door ons assortiment voortdurend bij te sturen, slagen we er bij X²O in om optimaal in te spelen op wat u verstaat onder een mooie badkamer. Daarbovenop kan u als klant bij X²O rekenen op een uitstekende service voor, tijdens en na uw aankoop. En dat in combinatie met uitgebreide garantievoorwaarden (soms zelfs tot na het verstrijken van de garantieperiode). Het is niet voor niets dat we 100% klantentevredenheid naast onze naam zetten. Het is onze filosofie, ons dagelijks streefdoel.

Laat u inspireren – ruim assortiment

Onze showrooms zijn minstens 1000m2 groot en stellen gemiddeld 70 volledig uitgeruste badkamers tentoon. Onze nieuwere winkels gaan tot 1600m2 met wel 72 badkameropstellingen om u te inspireren. Stuk voor stuk totaalconcepten van badkamers opgebouwd rond badkamermeubels met bijpassende wastafels en kraanwerk. Maar ook met douches, baden en handdoekdrogers die het beeld volledig maken … zo over te nemen voor bij u thuis. Als klant kun je kiezen tussen een uitgebreid aanbod van badkamers en badkamerproducten- en accessoires van zowel eigen exclusieve merken als internationaal gerenommeerde merken als Grohe, Hansgrohe, Villeroy&Boch, Duravit en Geberit. Zo ben je als klant altijd zeker van de juiste keuze, kwaliteit en prijs.


Kom zeker eens langs. U bent altijd welkom.