Onze Merken

BALMANI

Balmani verwent u met een veelzijdig assortiment aan stijlen, afwerkingen en afmetingen. Het ‘Mix & match’-concept biedt alle componenten om uw badkamer- of toiletmeubel à la carte samen te stellen. Met Balmani kiest u ook voor inloopdouches met een persoonlijke toets tot op het niveau van douchebak, profieltypes, -kleuren en glasmotieven. Exclusief verdeeld door X2O met 8 jaar kwaliteitsgarantie.

Bekijk hier onze catalogi of browse door de Balmani Mitra-site:

STORKE

Met Storke stel je zelf je droombadkamermeubel samen. Het uitgebreide assortiment van Storke bied je de mogelijkheid eindeloos badkamerkasten met tabletten en spiegels te combineren. Kies je voor een strak design of eerder een tijdloos ontwerp? Storke staat steeds garant voor een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Alle Storke collecties combineren bovendien duurzame materialen met een optimaal gebruikscomfort. Storke biedt u een kwaliteitsgarantie van 8 jaar. Storke wordt exclusief verdeeld door X2O.

Download hier onze catalogus:

LINIE

Ben je op zoek naar de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit voor de inrichting van jouw badkamer? Linie koppelt betaalbaar design aan functionaliteit en altijd met focus op kwaliteit. Je geniet bovendien van 4 jaar garantie!

HOUSE OF ASCOTT

Wie droomt van de Engelse countryside stijl vindt ongetwijfeld zijn gading in de badkamercollectie van House of Ascott. De meubelcollecties laten zich feilloos combineren met het ruime assortiment baden, toiletten, bidets, kranen en accessoires. Exclusief verdeeld door X2O met 8 jaar kwaliteitsgarantie.

Download hier onze catalogus:

House Of Ascott badkamermeubelen (pdf)

LUCA VARESS

Met de baden en douches van Luca Varess maak je je droombadkamer compleet. Gaat je voorkeur naar modern en strak of verkies je een klassieke stijl? Bij Luca Varess vind je steeds het bad, de douche of het toilet dat aansluit bij jouw persoonlijke smaak. Onze kwaliteitsgarantie van 8 jaar zullen je zeker overtuigen. Luca Varess wordt exclusief verdeeld door X2O.

Download hier onze catalogi:

BLAUFOSS

Blaufoss is dé specialist in badkamerkranen. De hoogwaardige kwaliteit en afwerking van Blaufoss kranen garanderen u jaren waterplezier in uw badkamer. Binnen het uitgebreide assortiment van Blaufoss vindt u kranen voor wastafel, douche, bad of keuken en koudwaterkranen. Blaufoss X-line kranen worden vervaardigd in lichtgeborstelde inox, waardoor elke kraan uit deze reeks zich onderscheidt door zijn matte uitstraling. Blaufoss biedt u 8 jaar garantie op alle kranen en wordt exclusief verdeeld door X2O.

Download hier onze catalogi:

VIPERA

Vipera biedt u een uitgebreide collectie handdoekradiatoren en badkamerradiatoren in uiteenlopende stijlen. Vipera combineert een sterk gevoel voor design en kwaliteit met competitieve prijzen. U kan bovendien rekenen op een kwaliteitsgarantie van 8 jaar. Vipera wordt exclusief verdeeld door X2O.

Download hier onze catalogus:

SANYONE

Wens je je badkamer in te richten met een beperkt budget ? Sany One staat voor betaalbare en functionele badkamercomponenten, met focus op kwaliteit. Exclusief verdeeld door X2O met 2 jaar garantie!

GROHE

Grohe kranen kunnen niet ontbreken in het aanbod van X2O. Het merk staat bekend voor kwaliteit, design, duurzaamheid en technologie. U geniet bij X2O van 8 jaar garantie op alle Grohe producten.

HANSGROHE

Binnen het Hansgrohe-assortiment ontdekt u een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle douche- en wastafelkranen. Betrouwbaarheid en degelijkheid zijn synoniem voor het merk. U geniet bij X2O van 8 jaar garantie op alle Hansgrohe producten.

GEBERIT

Geberit inbouwspoelsystemen genieten een uitstekende reputatie. Als badkamerspecialist vindt X2O dat dit vertrouwde merk niet mag ontbreken in het assortiment. U geniet bij X2O van 8 jaar garantie op alle Geberit producten.

DURAVIT

Het Duitse merk Duravit vindt u ook bij X2O. X2O stelt u een ruim assortiment Duravit toiletten en waskommen voor. U geniet bij X2O bovendien van 8 jaar garantie op alle Duravit modellen.

VILLEROY & BOCH

X2O biedt u een aantal stijlvolle toiletten en baden van Villeroy & Boch aan. Dit bekende merk staat voor kwaliteit en een verfijnd design. Het sluit daarmee naadloos aan bij het assortiment van X2O.