Ontdek onze nieuwste inbouwreservoirs: Welkom Ideal Standard!

X²O Badkamers biedt je nu nog méér keuze en kwaliteit dankzij de komst van een Ideal Standard inbouwsysteem en de bijhorende stijlvolle duwplaten.


Merk met ervaring

Ideal Standard is een begrip in de badkamerwereld. Het merk dat zijn oorsprong vindt over de Atlantische oceaan, heeft intussen meer dan 100 jaar ervaring in ontwerp en uitvoering van totaalbadkamers. Ideal Standard biedt je topproducten aan tegen een goede prijs. Met een aankoop van dit merk ben je zeker van jarenlang gebruiksgemak. En dat is natuurlijk van groot belang.


De beste keuze voor je toilet

7 Voordelen van Ideal Standard Prosys

  • 10 jaar garantie
  • Past bij àlle X²O hangtoiletten
  • Aansluiten op regenwater is mogelijk
  • Smart Valve: bespaar tot 9l water per dag
  • EasyFix: installeer snel & eenvoudig
  • Spoelt heel stil door
  • Stel zelf de potenhoogte in (0-20cm)

Ontdek alle voordelen en eigenschappen van Ideal Standard ProSys.


Het aangeboden inbouwsysteem van Ideal Standard kan je combineren met alle types hangtoiletten. Fantastisch toch? Daarnaast bieden we 6 Ideal Standard duwplaten aan die een perfecte fit vormen. Je vindt de duwplaten in 2 modellen (Oleas M1 en Oleas M2) en in 3 kleuren (glanzend wit, mat chroom en mat zwart). Duwplaten creëren een strakke uitstraling in je toiletruimte. Bovendien kan je ze helemaal afstemmen op je persoonlijke interieurstijl. Ideal Standard duwplaten zijn standaard uitgerust met een spaarfunctie.


Het revolutionaire ProSys inbouwspoelreservoir is de ideale oplossing voor het aansluiten van jouw hangtoilet. Dit veelzijdig inbouwreservoir is compleet, compact en kan optioneel uitgerust worden met geluidisolatie voor een stille toiletervaring. Dit inbouwreservoir is geschikt voor elke badkamer en toiletruimte.


Ideal Standard pakt trouwens uit met één van de zuinigste inbouwsystemen ooit met dank aan de SmartValve technologie. De tank wordt pas bijgevuld na het spoelproces waardoor er maximaal 3 of 6 liter verbruikt wordt.


Investeren in een inbouwsysteem en/of een duwplaat van Ideal Standard is een keuze voor kwaliteit en dus voor de toekomst. Ideal Standard biedt je tot 10 jaar garantie op je aankopen. Het toilet bij je thuis kan dan ook jarenlang mee, zelfs als het intensief gebruikt wordt.


     

Eenvoudig installeren en combineren

De installatie van zo’n inbouwsysteem en een duwplaat verloopt gegarandeerd op wieltjes. Ideal Standard is dan ook niet voor niets de keuze van de vakman. Zonder twijfel de beste keuze voor jouw toilet. Installeren doe je eenvoudig met behulp van de technische tekening en de installatievideo hieronder.


De Ideal Standard producten zijn bovendien combineerbaar met het smartflush spoelsysteem en met een isolatieset. Het smartflush spoelsysteem voegt aan elke spoeling vloeibaar ontsmettingsmiddel toe. Zo reinigt het zichzelf veel grondiger. Een isolatieset zorgt ervoor dat de toiletpot niet tegen de tegels zit en je dus heel wat stiller spoelt.


Kwaliteit en comfort, da's waar Ideal Standard voor staat. Hoogwaardig materiaal, geproduceerd door vakmensen met kennis van zaken. Bij Ideal Standard krijg je waar voor je geld.


   
Kom naar een showroom, onze adviseurs vertellen je alles over Ideal Standard inbouwreservoirs!


Maak een afspraak!