Eigentijdse jungle-fever in Kortrijk

Een van de meest opvallende koppels uit Huis Gemaakt zijn Harry en Jerina. Na maanden zwoegen, kregen zij in Kortrijk groen licht van de jury om de oude badkamer om te toveren naar hun wensen. Het koppel ging voor een praktische indeling met frisse toets.

  

Alle aandacht gaat naar de warme duurzame materialen, de witte tijdloze basisstukken en de bijzondere elementen met een hoekje af. De opvallend groene contrastmuur haalt zelfs de tropische sfeer naar boven. De badkamer raakte net niet op tijd af voor het bezoek van de jury, maar wordt later afgewerkt.

video

Warm wit als basis...

Het koppel koos voor witte waskommen, een wit bad en een witte inloopdouche. Het Luca Varess Plutonia vrijstaand bad in glanzend wit valt meteen op. De wand voelt dankzij de uitvoering in acryl altijd warm en zacht aan.

  

Bovendien is het bad ruim genoeg voor 2 personen en dat geeft Harry en Jerina de mogelijkheid om samen met de kinderen in bad te gaan. De badkraan heeft - net als het overige kraanwerk aan de wastafel en in de douche - de traditionele, glanzende chroom kleur, de klassieker onder de kraankleuren.

  

Het koppel koos bewust voor traditiegetrouw porselein en alledaags chroom als basis voor hun badkamer.


in combinatie met moderne, creatieve aspecten

De witte waskommen lijken een voor de hand liggende keuze in deze badkamer. Toch gaven Harry en Jerina er een eigen touch aan door hun combinatietalent. De eigenzinnige vierkante waskommen zijn immers uitgerust met artistieke afgeronde hoeken. De zwevende onderbouwkast springt ook wel in het oog en vormt de basis voor een open en moderne uitstraling.

  

Ook de douche heeft een speciaal kantje. Wandpanelen zorgen voor de afwerking en de leisteenstructuur zorgt voor wat reliëf in het anders witte geheel. Het antislip effect dat erbij komt is mooi meegenomen. De HansGrohe douchekraan was voor Harry en Jerina een evidente keuze : ze genieten van een welness douche ervaring zonder dat ze veel water verbruiken. Als koppel met een ecologische mindset was de kranenknoop dus snel doorgehakt.


Voor en na

Kijk naar de voor & na foto's en ontdek hoe een succesvolle badkamerrenovatie eruit ziet!Het boodschappenlijstje

Shop nu de producten voor de badkamer van Harry & Jerina

Nieuwsgierig hoe de producten er in detail uit zien?

Doe net als Harry en Jerina en kom langs in de showroom. Je ontdekt er méér badkamerproducten en krijgt massa's advies van onze badkamerexperts.

  

Ontdek de X²O showroom in je buurt.

Pin er maar op los 

Kopieer de Kortrijkse look