Waarom moet ik kiezen voor X²O?

De voordeligste, niet de goedkoopste

Bij X²O zijn we de voordeligste, niet de goedkoopste. Daarmee geven we concreet aan dat we nooit onder onze eigen kwaliteitsstandaard willen gaan. Vind je toch een gelijkaardig product bij een concurrent aan een lagere prijs, dan beantwoordt dit zeker niet aan onze kwaliteitsnormen of aan de look&feel van het gelijkaardige X²O-product.
 

8 jaar garantie  

Bij X²O zijn we niet enkel de voordeligste badkamerspecialist, we streven altijd naar een vlekkeloze service én hoogkwalitatieve producten. Bij X²O koop je met vertrouwen. Wij geven tot 8 jaar garantie op ons assortiment.
Onze klantvriendelijke dienst na verkoop zoekt steeds naar een gepaste oplossing.
 

Advies en Service op maat

Bij X²O schrijven we Service met een grote S. Onze medewerkers vormen onze basis voor succes. Als goed opgeleide badkamerspecialisten, met passie voor hun job, helpen zij jouw droombadkamer mee samen te stellen. Voorzien van alle nodige informatie, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.
Ook al staan we niet in voor de plaatsing, toch geven onze medewerkers vooraf handige installatietips mee. Ook voor het onderhoud van je nieuwe douche, toilet, bad, kranen geven we heel wat tips.
 

Laat u inspireren – ruim assortiment

Onze showrooms zijn 1000m² tot 1500m² groot en stellen tot 70 volledig uitgeruste badkamers tentoon. Stuk voor stuk totaalconcepten van badkamers opgebouwd rond badkamermeubels met bijpassende wastafels en kraanwerk. Maar ook met douches, baden en handdoekdrogers die het beeld volledig maken … zo over te nemen voor bij je thuis. 
Als klant kan je kiezen tussen een uitgebreid aanbod van badkamerproducten- en accessoires van budgetoplossing tot high-end à la carte oplossingen. Zo ben je als klant altijd zeker van de juiste keuze, kwaliteit en prijs.
 

Ruime voorraad

Ruim 95% van onze artikelen houden wij op voorraad in ons centraal magazijn. Maw, de aangekochte producten zijn heel snel leverbaar.
 

Gratis thuislevering

Dankzij onze ruime voorraad kunnen we goederen snel bij je thuis leveren en dit doen we bovendien gratis (vanaf een aankoop van €200).

Bedraagt jouw aankoop minder dan €200 dan zal je een absolute minimumkost voor levering van €25 worden aangerekend.
 

Gratis stockage

Jouw badkamer nog niet meteen nodig? Wij stockeren jouw goederen gratis voor je tot 6 maand na aankoop. (niet van toepassing op showroommodellen of eindereeksartikelen)
 

Ruime openingsuren met koopavond

Omdat we bij X²O weten dat het niet altijd eenvoudig is om tijd vrij te maken hebben we niet enkel ruime openingsuren – we zijn van dinsdag tot en met zaterdag doorlopend geopend van 10u tot 18 – we hebben ook een koopavond. Elke donderdag zijn we open tot 20u!

Kom zeker eens langs. U bent altijd welkom! 

Klik hier voor een overzicht van onze X²O-winkels met adres- en contactgegevens.