Nieuwe badkamertrends anno 2017

Wist u dat u gemiddeld anderhalf jaar van uw leven doorbrengt in de badkamer? Maak die tijd voor uzelf dan ook zo aangenaam mogelijk. In een badkamer waar u zich echt goed voelt.

Ontdek de nieuwste trends in de badkamermeubelen samen met Anouk Taeymans.

1) Rustic meets modern 

Deze trendy, Scandinavische stijl doet haar intrede in de badkamer. Ook hier is minimalisme het uitgangspunt (lees: véél wit en functioneel meubilair), maar dan met natuurlijke materialen zoals hout of marmer.

Een schoolvoorbeeld van deze unieke combinatie is de Balmani Spinto-reeks. Dit staaltje topdesign dankt zijn naam aan het Italiaanse woord voor “duwen” en dat zegt meteen alles over dit meubel zonder naad of greep. U opent de lades met een elegant duwtje, sluiten gebeurt al even stijlvol met het softclosing-systeem. Ideaal voor liefhebbers van minimalistische stijl die toch wat warmte in hun interieur willen.

-> Ontdek alle mogelijkheden van Balmani Spinto 

 

2) Solid surface is alom tegenwoordig

Gezien het succes van het hoogwaardige composietmateriaal Solid Surface wordt het aanbod bij X2O steeds groter. Ontdek op Batibouw de nieuwe baden en waskommen in dit duurzame, hoogwaardige materiaal.

Solid Surface is bovendien kleurvast, hygiënisch , eenvoudig in onderhoud én naadloos. En bovendien uiterst betaalbaar. Alleen maar voordelen dus!

 

3) Meer oplossingen voor de kleinere badkamer

Ook met weinig plaats maakt u van uw badkamer een onbetwistbare oase van rust. Dat doet u met de plaatsbesparende meubelen van X2O. Deze zijn minder diep, maar bieden wel een maximum aan comfort en opbergruimte. 

-> Maak kennis met de compacte meubeloplossingen van Balmani: in eik, glanzende lak of matte lak.

 

4) Stoere betonlook in de badkamer

De hippe industriële look doet stilaan ook z’n intrede in de designbadkamers. Fan van deze stijl? Dan zal u zeker ook houden van het Balmani Xcentra meubel  in “concrete oak”-houtstructuur, een modieuze betonlook die aanvoelt als echt hout én afgewerkt met greeploze lades.

Helemaal wild van de betonlook? Werk dan ook uw inloopdouche af met de wandbetegeling in Fusion Beton

 

Deze trends waren ook te zien op Batibouw 2017: