Levering

Om u als klant zo goed mogelijk te bedienen leveren we uw goederen snel bij u thuis. Voor kleine zendingen werken we met BPOST. Op werkdagen vóór 17u besteld, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden vanuit ons centrale magazijn. Gratis indien uw bestelling >€50 is, anders €4.99

Voor grotere goederen leveren we ook gratis, vanaf een aankoop van €200. Bedraagt uw aankoop minder dan €200, dan zal u een absolute minimumkost van €25 voor levering worden aangerekend.

Om uw thuislevering vlot te laten verlopen, bezorgen wij u bij elke bestelling onze Aanhuislevertips.

Wij vragen u deze praktische info op voorhand even door te nemen.

Kunt u door omstandigheden de goederen niet in ontvangst nemen en dienen ze een tweede keer aan huis te worden gebracht, dan wordt daarvoor een (nieuwe) leveringskost van €50 aangerekend. U dient daarvoor een nieuwe afspraak te maken met ons via de klantendienst op onze website.

Plaatst u een bestelling in één van onze winkels, dan bepaalt u de leverdatum in overleg met onze toonzaaladviseur op het ogenblik van aankoop.

Plaatst u een bestelling online in onze webshop, dan kunt u zelf de gewenste leverdatum kiezen tussen de mogelijke leverdata die u aangeboden worden. (in functie van beschikbaarheid van de goederen)

Wenst u de afgesproken datum te wijzigen? Dat kan. Meldt u aan op onze website met uw login en paswoord. Via “Mijn bestellingen” kunt u de leverdatum tot ten laatste 5 werkdagen voor de initieel bevestigde leverdatum wijzigen.

Ook indien u uw bestelling in één van onze winkelpunten plaatste kan u de eerder afgesproken leverdatum online wijzigen. Hiertoe dient u zich wel eerst te registeren op onze website met het e-mailadres dat u opgaf in onze winkel.

Zie ook: hoe kan ik registreren?

Bij een online bestelling kunt u niet kiezen voor afhaling – alle producten worden bij een online bestelling aan huis geleverd.

Indien u uw bestelling in één van onze winkels plaatst, kunt u bepaalde producten direct meenemen. Maar de meeste van onze producten zijn enkel aan huis te leveren en niet mee te nemen vanuit de winkel.

Om u als klant zo goed mogelijk te bedienen leveren we uw goederen snel bij u thuis.

Voor kleine zendingen werken we met BPOST. Op werkdagen vóór 17u besteld, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden vanuit ons centrale magazijn. Gratis indien uw bestelling >€50 is, anders €4.99

Voor grotere goederen leveren we ook gratis, vanaf een aankoop van €200. Bedraagt uw aankoop minder dan €200, dan zal u een absolute minimumkost van €25 voor levering worden aangerekend.

Wij leveren uitsluitend in België.

Voor bepaalde producten zoals baden organiseren we transport met een chauffeur en een bijrijder omdat er twee mensen nodig zijn om een bad uit te laden. In een aantal regio's is er niet voldoende volume om er voor te zorgen dat er op alle dagen uitleveringen zijn met bijrijder. Daarom worden er dan enkel uitleveringen gedaan op een aantal specifieke dagen in de week. Natuurlijk doen we altijd ons best om u zo een groot mogelijk aantal opties van leveringsdata aan te bieden.