X²O Job Date 2017

Schrijf nu in!

 

Kies voor een job bij X2O!

 

De carrière van je dromen? Die vind je op de X²O Job Date.

Kom op dinsdag 11 juli of dinsdag 22 augustus van 18u tot 21u naar de X2O Job Date in X²O Oostakker en ontdek of we een match made in heaven zijn.

Als marketeer je stempel drukken? Check. Verfrissende dingen doen? Check. Een verschil maken? Check. Bij X2O ligt de wereld aan je voeten. Je zet er als marketeer je talenten om in mooie realisaties. Dat doe je niet alleen, maar je zin voor initiatief krijgt bij ons alle kansen.

X2O is niet alleen de grootste Belgische badkamerspecialist voor particulieren, maar ook nog eens een snelgroeiend bedrijf, over de landsgrenzen heen. Om onze groei vaart bij te zetten, zoeken we een ambitieuze Retail Product Marketeer en een geniale Online Retail Marketeer.

X2O Job Date: concreet

Wat te verwachten? Zoals op elke succesvolle date. Een eerste date is altijd spannend. Maar reken gerust op een goede sfeer én boeiende gesprekken met je toekomstige collega’s. Is er een match? Zal de vonk overslaan? Dat weet je als je op het einde van de avond met kriebels in je buik zit. En dan ben je ervan overtuigd dat we een mooie toekomst samen hebben.

WANNEER: Dinsdag 11 juli of dinsdag 22 augustus, tussen 18u en 21u

WAAR: Showroom X²O Oostakker - Antwerpsesteenweg 735

Met wie kan je kennis maken?

Frederik Waelkens – COO
Judith Cuvelier – Retail Marketing Manager
Edward Vervisch – Retail Product Marketeer
Stijn Van Moen – Retail Product Marketeer

 

Kriebelt het nu al? Schrijf je nu in!*

*Inschrijven is niet verplicht, maar maakt het voor onze planning een stuk eenvoudiger.