Betalen

In de winkel

In de winkel betaal je via Bancontact, Visa, Mastercard of Maestro. Cash betalen is mogelijk in België tot een bedrag van 3000 euro.

Op de website

In de webshop betaal je met Bancontact, Visa, Mastercard of via KBC/CBC, Belfius of ING Home Pay. Het is niet mogelijk om voor een bestelling die je online plaatst met cash te betalen. Bestellingen in de webshop kunnen ook niet bij de bezorger of in de winkel betaald worden.

bancontact
visa
master card
cbc
kbc
ing
belfius

Of je een voorschot kan betalen hangt van verschillende zaken af.

Bestellen in de webshop:

Je bestelling wordt binnen de 14 dagen geleverd.

Het is niet mogelijk om met een voorschot te betalen. Bestellingen die binnen 14 dagen geleverd worden, moeten volledig betaald worden.

Je bestelling wordt pas na 14 dagen geleverd en bedraagt minder dan €2000.

Het is niet mogelijk om met een voorschot te betalen. Wanneer het totaalbedrag van je bestelling minder dan €2000 euro bedraagt, betaal je het volledige bedrag op het moment dat je de bestelling plaatst.

Je bestelling wordt pas na 14 dagen geleverd en bedraagt meer dan €2000.

Het is mogelijk om een voorschot van 30% van je totaalbedrag te betalen op het moment van je bestelling. Het resterende bedrag moet dan wel ten laatste 14 dagen voor de gekozen leverdatum op onze rekening staan om over te kunnen gaan tot levering. Je kan er ook voor kiezen om het volledige bedrag meteen te betalen.

Bestellen in een fysieke winkel:

Je bestelling wordt binnen de 14 dagen geleverd.

Het is niet mogelijk om met een voorschot te betalen. Bestellingen die binnen 14 dagen geleverd worden, moeten volledig betaald worden.

Je bestelling wordt pas na 14 dagen geleverd en bedraagt minder dan €8000.

Het is mogelijk om een voorschot van 30% van je totaalbedrag te betalen op het moment van je bestelling. Het resterende bedrag moet dan wel ten laatste 14 dagen voor de gekozen leverdatum op onze rekening staan om over te kunnen gaan tot levering. Je kan er ook voor kiezen om het volledige bedrag meteen te betalen bij bestelling.

Je bestelling wordt pas na 14 dagen geleverd en bedraagt meer dan €8000.

Het is mogelijk om een voorschot van 15% van je totaalbedrag te betalen op het moment van je bestelling. Het resterende bedrag moet dan wel ten laatste 14 dagen voor de gekozen leverdatum op onze rekening staan om over te kunnen gaan tot levering. Je kan er ook voor kiezen om het volledige bedrag meteen te betalen bij bestelling.

Na je bestelling krijg je de factuur in je mailbox. Heb je verdere vragen dan kan je terecht bij onze klantendienst.

Wanneer je een X2O cadeau- of waardebon hebt en deze wil inwisselen bij je aankoop in een van onze winkels, neem je je cadeau- of waardebon mee naar de winkel. De badkameradviseur helpt je dan verder.

Wanneer je een X2O cadeau- of waardebon hebt en deze wil inwisselen bij je aankoop in de webshop, vul je de codes op je bon tijdens de kassa-stappen in. De bon kan ingewisseld worden op de stap Betalen wanneer je klikt op Codes invoeren. Om de twee velden die verschijnen correct in te vullen heb je twee gegevens nodig: Int. n° en Key. Deze gegevens zijn op je bon te vinden op de onderstaande plekken.

Kreeg je een waardebon omdat je producten retour hebt gestuurd? In de winkel krijg je meteen je factuur mee, maar daarmee kan je nog niet aan de slag. Als de producten bij ons terug zijn, krijg je de effectieve waardebon met de codes toegestuurd.

Factuur (1 van 2) en Cadeaubon (2 van 2)

Op de waardebon staat altijd een barcode en er staat niet het woord factuur op. Om je cadeaubon te gebruiken heb je de gegevens van deel 2 van 2 nodig.

Je kan levergegevens aanpassen door contact op te nemen met onze klantendienst. Opgelet, je hebt zowel de toestemming nodig van de oorspronkelijke als van de nieuwe klant. Ze moeten allebei op de hoogte zijn van de aanpassing.

Bij een vraag over een factuur of een betaling neem je contact op met onze klantendienst. Je kan hen bereiken via het formulier factuur of betaling. Vul zeker de naam en/of het e-mailadres in waarmee je bij ons gekend bent. Zo helpen we je nog sneller.