Batibouw 2017

Batibouw 2017 400 m² aan badkamerinspiratie op Batibouw 2017

Van 18 tot 26 februari waren het absolute hoogdagen voor bouwers en verbouwers. Dan vond de jaarlijkse Batibouw-beurs plaats in Brussels Expo met badkamerspecialist X²O als vaste waarde.

Heeft u de beurs gemist of wilt u nogmaals inspiratie opdoen? Benieuwd waarmee X²O uitpakte op Batibouw? Bekijk hier de teaser van onze stand.

Op de Nocturne van Batibouw mocht X²O twee special guests verwelkomen:

Acteur Roel Vanderstukken en ex-Miss België Laura Beyne!

Batibouw 2017 fotos

 

Op Batibouw was ook het tijdloos design van de Balmani Mitra reeks te bewonderen:


Balmani Mitra in de kijker
Batibouw 2017 De succesvolle Balmani Mitra reeks is de rode draad doorheen de stand. Niet verwonderlijk want deze strakke meubelen koopt u  in verweerde eik of lak (mat/glanzend), met enkele of dubbele lade en al dan niet met plaatsbesparende diepte. Dankzij het mix&match-principe combineert u naar hartenlust tabletten, waskommen, accessoires etc. Werkelijk voor elk wat wils dus!
-> Neem een kijkje in onze Balmani Mitra-cataloog


Ontdek Mitra Elements in première op Batibouw
Batibouw 2017 Maar X²O gaat met Mitra nog een stapje verder. Begrippen zoals “op maat” en naar “eigen smaak” krijgen meer betekenis dan ooit met Mitra Elements, een innoverende meubellijn die uw badkamer ontdoet van alle overbodigheden. Enkel de functionele elementen blijven over: een design tablet in solid surface, een minimalistische kraan, een strakke onderkast.  Elke combinatie is uniek aangezien u onderling combinaties maakt tussen de verschillende elementen. Het levert een eigenzinnige en architecturale stijl op.
 

Nieuwe badkamertrends anno 2017
Wist u dat u gemiddeld anderhalf jaar van uw leven doorbrengt in de badkamer? Maak die tijd voor uzelf dan ook zo aangenaam mogelijk. In een badkamer waar u zich echt goed voelt.
-> Ontdek hier de trends van 2017

 

Batibouw 2016

Bekijk hier de beelden van Batibouw 2016.

 

Benieuwd naar de rest van ons aanbod?

Bekijk hier onze speciale Batibouw-folderonze promo-folder of blader in één van onze inspirerende catalogen.

-> Bekijk hier de Batibouw-folder