Account

Een account aanmaken doe je heel eenvoudig. Vul de gevraagde gegevens in. Heb je al eens besteld bij X2O of liet je al een e-mailadres achter in één van onze winkels? Gebruik dan het hetzelfde e-mailadres voor je account. Dan vind je daar ook de historiek van je bestellingen terug. Vergeet zeker niet om je account te bevestigen, pas daarna is hij klaar om te gebruiken. Je account bevestigen doe je door op de link te klikken in de e-mail.

Een account maken is simpel en biedt je veel voordelen. Je kan makkelijk zelf de leverdatum van je bestelling aanpassen, vragen stellen bij eventuele schade en je vindt er uitgebreide handleidingen terug. Bovendien verlopen toekomstige bestellingen ook makkelijker met een X2O account.

Je persoonlijke gegevens zoals je e-mailadres, je factuuradres of je leveradres kan je wijzigen via je account wanneer je al eens online besteld hebt. Opgelet: levergegevens van een lopende bestelling kan je niet zelf wijzigen. Daarvoor neem je contact op met onze klantendienst. Dit kan tot 5 werkdagen voor de geplande leverdatum.

We respecteren de privacy van al onze sitegebruikers en houden ons aan de Wet van de Persoonsregistratie. Je persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk en met zorg behandeld. Ze worden enkel gebruikt in het kader van onze overeenkomst en worden nooit doorgespeeld aan derden.

Dat kan verschillende redenen hebben. Kijk even na of je al een account hebt en je account nog niet geactiveerd hebt of je een geldig e-mailadres hebt gebruikt. Lukt het nog niet? Neem dan contact op met onze klantendienst.

Dat kan gebeuren. Maar geen paniek, je kan gemakkelijk een nieuwe aanvragen . Is je e-mailadres nog niet bij ons gekend? Maak dan een nieuw account aan.

In dit geval maak je een nieuw account aan en voeg je de bestelling handmatig toe.

Dat kan verschillende redenen hebben. Kijk even na of je je account al geactiveerd hebt en of je een geldig e-mailadres hebt gebruikt. Probeer ook even om je wachtwoord te resetten. Lukt het nog niet? Neem dan contact op met onze klantendienst.

Jammer dat je weggaat. Je vindt de link om uit te schrijven onderaan in onze nieuwsbrief.

Je account bevestigen doe je door op de link te klikken in de activeringsmail.

Na je bestelling krijg je een installatiekit met allerlei handleidingen, instructies en de nodige technische info. Je vindt de kit ook terug in je X2O account op onze website. Heb je nog geen account? Bekijk dan Hoe maak ik een account aan? hierboven.

Op de pagina van jouw bestelling in je account vind je de installatiekit.