Wil jij er ook eendje winnen?

Na een bijzonder opmerkelijke passage in het veldrijden, maakt X²O Badkamers dit jaar ook een zijsprongetje naar de E3 Saxo Bank Classic. De badkamerspecialist kleurt dit jaar de hellingen van de wielerwedstrijd en neemt daarvoor zelfs de knalgele mascotte Duckie mee. Kwak! Kwak! 

Zelf ook altijd al zo'n grote eend in huis willen halen? Dit is je kans! 

  
Een exclusief lid van onze Duckie familie winnen doe je door onze wedstrijdvraag correct te beantwoorden en je e-mailadres achter te laten. Hoeveel hellingen telt de E3 Saxo bank Classic editie 2021? Meespelen kan tot op de dag van de wedstrijd om 12u (26/03). Veel succes! Lees het volledige wedstrijdreglement na voor alle voorwaarden.    

Doe mee en ga achteraf ook met een eend naar huis. Niet zo maar ééntje trouwens, de wedstrijdeend wordt gesigneerd door de Belgische of Nederlandse renner die als eerste bovenkomt op de X²O Col.


    

Trotse partner van E3 Saxo Bank Classic

Na een eerdere samenwerking met de E3 Saxo Bank Classic werd beslist om een versnelling hoger te schakelen. Dat leidt ertoe dat de 17 hellingen in de wedstrijd op vrijdag 26 maart straks allemaal door X²O Badkamers extra in de verf gezet worden.

De Tiegemberg, de laatste helling in de E3 Saxo Bank Classic, wordt straks zelfs helemaal een Duckie-berg. “Onze mascotte zal prominent aanwezig zijn op de Tiegemberg”, zegt Anja Vandendriessche. “Bovendien koppelen we ook er een wedstrijd aan. De Belg of Nederlander die dit jaar als eerste bovenkomt op de Tiegemberg, wint dit jaar de X²O-Col Trofee. Hij krijgt van ons een X²O cheque ter waarde van 3.000 eur te besteden in 1 van onze showrooms of webshop en natuurlijk ook een Duckie exemplaar.”

De eerste E3 Saxo Bank Classic met een prominente plek voor X²O wordt er helaas een zonder publiek. “Dat hadden we natuurlijk liever anders gezien”, zegt Anja Vandendriessche. “Maar we proberen het positief te bekijken. Dit is een moment waarop veel sponsors hun samenwerking in vraag stellen, terwijl wij net heel bewust een nieuwe stap zetten. We kijken met zijn allen uit naar een wedstrijd met een massa volk, maar liever dit jaar uitzonderlijk zo dan nog eens een jaar zonder koers.